Kategórie

EFL sa po stojke dohodne na viacmiliónovej zmluve v Premier League

Na narýchlo zvolanom stretnutí akcionárov špičkových klubov, ktoré sa má konať v stredu, sa tvrdí, že sa chystá odhlasovať dohoda o novom balíku financií.



Karim Benzema priznáva, že s Cristianom Ronaldom ako spoluhráčom hral „inak“.

Benzema strávil deväť rokov hraním po boku Ronalda v Reale Madrid, ale odkedy portugalská superhviezda pred štyrmi rokmi odišla z Bernabeu do Juventusu, dostal sa do nových výšin.



Rio Ferdinand po porovnaní s Garym Nevillom vynáša žiariaci verdikt Williama Salibu

Obranca Arsenalu William Saliba zažil svoj dlhoočakávaný debut v Premier League vo výhre Gunners proti Crystal Palace a zanechal dojem na znalca Ria Ferdinanda.



Steven Gerrard čelí výzvam a postoj a prístup šokujú hviezdy Aston Villy

Gerrard dúfa v túto sezónu v Aston Ville vo veľké pokroky, ale jeho tím začal mrzutou prehrou v Bournemouthe.

Zmiešané recenzie Man Utd na Adriena Rabiota – „správny šatník“ až po „futbalovú žirafu“

Manchester United sa tlačí dopredu svojimi pokusmi získať Adriena Rabiota - hráča, ktorý je buď jedným z najlepších stredopoliarov na svete, alebo 'takého, ktorého na ihrisku nevidieť'

Arsenal očakával, že sa pred konečným termínom vzdá napriek prestupovým rozhovorom s agentom

Arsenal už počas prestupového obdobia podpísal niekoľko podpisov, no pred konečným dňom 1. septembra by sa mohli objaviť ďalšie odchody pre okrajových hráčov.



Správanie Bena Whitea na tréningovom ihrisku, keď stráca miesto v tíme Arsenalu v prospech Williama Salibu

Stredný obranca za 50 miliónov libier určite rozdeľuje názory medzi fanúšikov Arsenalu a širšiu futbalovú komunitu, ale prišiel si po pár komplimentov od svojho manažéra.

Raheem Sterling povedal, že nie je riešením pre Chelsea, ako Thomas Tuchel nabádal, aby priznal chybu

Chelsea potrebuje útočníka po tom, čo zapožičala Romelua Lukaku späť do Interu Miláno a predala Tima Wernera späť do RB Lipsko a bola vyzvaná, aby znovu podpísala Tammyho Abrahama



Sága Frenkie de Jong je škaredá, keď fanúšikovia Barcelony kričia „znížte si plat b****“

Holanďan bol hlavným cieľom Man Utd celé leto, ale ak sa má Erik ten Hag opäť spojiť so svojím bývalým stredopoliarom Ajaxu, ešte treba prekonať množstvo prekážok.

Zdá sa, že priateľka Frenkieho de Jonga upustila na Instagrame medzi odkazmi na Man Utd

Mikky Kiemeney zverejnil video páru v aute Frenkieho Jonga a wakesurfing s popisom: „Medzitým... žijeme svoj najlepší život“, čo naznačuje, že pár je v Španielsku šťastný.

Piers Morgan opäť kritizuje Mikela Artetu za „poníženie“ Pierra-Emericka Aubameyanga

Mikel Arteta dostal od Piersa Morgana viac kritiky za jeho zaobchádzanie s Pierrom-Emerickom Aubameyangom, pričom šéf Arsenalu bol odsúdený za „poníženie“ bývalého útočníka Gunners.

Xaviho trápna poznámka o Zlatej lopte namierená na Roberta Lewandowského by ho mohla nechať červenať

Robert Lewandowski teraz hrá pod Xavim, necelý rok po komentároch manažéra Bareclony o jeho vyhliadkach na Zlatú loptu počas pôsobenia v Bayerne Mníchov.