Kategórie

Mikel Arteta vypne otázku Jamieho Carraghera a zanechá náznak prestupu Arsenalu

Šéf Arsenalu Mikel Arteta neprezradil nič, keď sa ho drzo pýtali na potenciálne prestupové ciele po impozantnom piatkovom večernom víťazstve 2:0 nad Crystal Palace.



Správy z Man Utd: Cristiano Ronaldo dáva sľub ako mladíci na zápas v Brightone

Cristiano Ronaldo chce údajne opustiť Old Trafford a hrať futbal Ligy majstrov, keďže Manchester United sa pripravuje na svoj úvodný zápas sezóny Premier League.



Verdikt cvičiska Man City ponúka pohľad na počiatočnú formu Erlinga Haalanda

Erlinga Haalanda privítali v anglickom futbale bez okolkov, keď zápasil s Virgilom van Dijkom počas porážky Man City's Community Shield proti Liverpoolu.



Sestra Cristiana Ronalda dáva jasne najavo pocity pri úchvatnom kopačke Lionela Messiho nad hlavou

Lionel Messi strelil v sobotu večer brilantný gól za Paríž Saint-Germain, keď francúzsky šampión porazil Clermont v Ligue 1 - ale nie na každého to urobilo dojem.

Liverpoolski víťazi a porazení ako Roberto Firmino rieši problém Jurgena Kloppa proti Fulhamu

Mohamed Salah a Aleksandar Mitrovic boli v bránkach Liverpoolu a Fulhamu, ale pre Roberta Firmina a Thiaga Alcantaru to bol deň, na ktorý by zabudli.

Sir Alex Ferguson sa objavil na Old Trafford, keď bolo prijaté prvé rozhodnutie o novej úlohe v Man Utd

Manchester United začína svoju sezónu Premier League v nedeľu doma v Brightone a Sir Alex Ferguson je prítomný, ktorý dostal v klube novú konzultačnú úlohu.



Jamie Redknapp robí vo vysielaní trápnu hlúposť, keď hovorí o Thiagovi Silvovi z Chelsea

Silva bol vymenovaný za hráča zápasu, pretože Chelsea porazila Everton vo svojom úvodnom zápase novej kampane Premier League, ale Redknapp mal nádych zabudnutia, keď chválil obrancu.

Je Leicester vs Brentford v televízii? Čas výkopu, kurzy na zápasy a správy o tíme

Leicester Brendana Rodgersa nastúpi v nedeľu v úvode Premier League proti Brentfordu Thomasa Franka, keď sa Foxes v tejto sezóne snažia dostať späť na európske miesta.



Cristiano Ronaldo testuje Erika ten Haga s požiadavkou, ktorá videla, ako sa Ole Gunnar Solskjaer zapol

Tento 37-ročný hráč bol v minulosti obvinený z podkopávania bývalých manažérov Manchestru United a v najbližších týždňoch by mohol urobiť to isté Erikovi ten Hagovi.

Erik ten Hag varuje hviezdy Man Utd na adresu fanúšikov pred novou sezónou

Po mesiacoch príprav a rozhovorov sa súťažné kraľovanie Erika ten Haga v Manchestri United konečne rozbehne v nedeľu, keď Red Devils hostí Brighton na Old Trafford.

Hviezda West Hamu Jarrod Bowen si po slzách Anglicka stanovila trojmesačný cieľ na triumf

Hammers eso otvára rodinné emócie v súvislosti s medzinárodnou výzvou, keď sa pripravuje na „masívny“ ťah na majstrovstvá sveta

Hráči Man Utd vypískali v polčase, keď trio stratilo loptu 25-krát vs Brighton

Manažér Manchestru United Erik ten Hag videl, ako jeho noví zverenci odštartovali sezónu Premier League najhoršie, ako sa dalo, keď dvakrát inkasovali počas mizerného prvého polčasu proti Brightonu.

Frank Lampard potvrdil, že obranca Evertonu Ben Godfrey utrpel proti Chelsea zlomeninu nohy

Ben Godfrey bol natiahnutý po tom, čo sa mu počas poslednej výzvy zachytil pravý členok pod telom a bude mimo „mesiace skôr ako týždne“

Roy Keane stojí na strane Cristiana Ronalda a prináša brutálnu kontrolu reality Anthonyho Martiala

Manažér Manchestru United Erik ten Hag sa rozhodol začať Cristiana Ronalda z lavičky proti Brightonu – napriek zraneniu Anthonyho Martiala v prípravnom zápase na zápas.

„Neuveriteľné víťazstvo v eure od anglických levíc je skutočnou vzpruhou pre ženskosť“

Saira Khan hovorí, že anglický tím znamená oveľa viac ako len poraziť Nemecko. Futbalisti dali nádej a stali sa vzorom pre celú generáciu dievčat

Roy Keane nemôže odolať kopaniu na Cristiana Ronalda, keď návrat z Man Utd padá

Ronaldo zišiel z lavičky na začiatku druhého polčasu, ale v prvom zápase Erika ten Haga, ktorý viedol proti Brightonu, nedokázal podnietiť United.

Erik ten Hag podal veľkú stopu pre ďalšiu zostavu Man Utd, pretože rozhodnutie proti Brightonu bolo opodstatnené

Manchester United prehral svoj úvodný zápas kampane, keď Brighton získal prekvapivé víťazstvo, ale Diogo Dalot začal hovoriť o tom, ako sa tím zlepšil po taktickej zmene.

Man Utd zmeškal „ideálnu“ zálohu Frenkieho de Jong, a tak sa obrátil na Adriena Rabiota

Manchester United zvyšuje svoje úsilie o získanie záložníkov po sobotňajšej žalostnej porážke 2:1 s Brightonom, ale Erik ten Hag nedosiahne svoj preferovaný cieľ.

Bazénové tága, starožitné lampy a záhradné hojdacie kreslá – neobvyklé položky predávané za sprepitné

Ľudia berú tie najbizarnejšie domáce potreby do miestneho tipu alebo do recyklačného centra. Teraz však tieto nezvyčajné „nezbytnosti“ môžu dostať nový dych pod novým vlastníctvom

Richard Keys zaútočil na 'Ralpha ten Haga' po porážke Man Utd s Brightonom

Manchester United prehral počas úvodného víkendu sezóny Premier League, pričom Erik ten Hag ako šéf Red Devils začal najhoršie.