Kategórie

Allan Saint-Maximin necháva fanúšikov Newcastlu v šoku, keď im daruje hodinky Rolex

Jeden fanúšik Newcastlu United mal cez víkend mimoriadne šťastie, keď im Allan Saint-Maximin daroval hodinky Rolex, keď Magpies zaznamenali pohodlné víťazstvo proti Nottingham Forest.



Erik ten Hag priznáva, že sa mýlil s kontroverzným rozhodnutím Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo strávil prvých 53 minút porážky Manchestru United s Brightonom 2:1 a sledoval ho z lavičky náhradníkov po tom, čo ho Erik ten Hag urazil.



Jesse Lingard prežije nočnú moru debutovať ako Nottingham Forest očný rekordný prestup

Jesse Lingard nedokázal zapôsobiť na Nottingham Forest v otváracom zápase Premier League, keď prenasledoval iného útočiaceho stredopoliara s Morganom Gibbs-White, ktorý je silne prepojený.



Šéfovia BBC kontroverzne zrušili vlajkovú loď klasifikovanej služby futbalových výsledkov

Ikonické klasifikované futbalové výsledky, ktoré boli základnou súčasťou futbalového spravodajstva BBC v rádiu za posledných 70 rokov, vysielateľ upustil.

Zasvätenci Man Utd o reakcii Marka Arnautoviča, keď Adrien Rabiot pridáva k zdrvujúcej snímke

Manchester United je pripravený tento týždeň priviesť dve nové tváre, keďže Erik ten Hag pokračuje vo svojej revolúcii na Old Trafforde, ale prestupová politika klubu vyvolala kritiku zo strany niektorých fanúšikov.

Erik ten Hag musí urobiť viac, než len prehodiť výkopy Man Utd, aby zachránil túto potápajúcu sa loď

Manchester United utrpel porážku 2:1 s Brightonom na Old Trafford, keď sa prvý zápas nového trénera Erika Ten Haga v Premier League pod vedením klubu skončil neuspokojivou domácou prehrou.



EA sa zaviazala FIFA 23 Pro Clubs cross-play po reakcii komunity

Najnovšia FIFA 23 od NEWSAM ako EA Sports sa oficiálne zaviazala priniesť cross-play do herného režimu Pro Clubs po výraznom odpore komunity.

História Marka Arnautoviča s Erikom ten Hagom vysvetľuje záujem o prestup z Man Utd

Manchester United spustil prekvapivý krok pre Arnautoviča, ktorý predtým hral v Premier League za Stoke City a West Ham United, keď Ten Hag hľadá nového útočníka.



Divoký chlapec Arsenalu Charlie Patino získal pieseň od fanúšikov Blackpoolu 20 minút po presťahovaní

Mladík Arsenalu Charlie Patino debutoval za Blackpool v sobotu popoludní po tom, čo sa začiatkom tohto mesiaca dohodol s klubom Championship na celoročnej zmluve o hosťovaní.

Jurgen Klopp musí urobiť rozhodnutie o prestupe zo stredu poľa, pretože Liverpool ľutuje

Liverpool v sobotu remizoval s Fulhamom 2:2, len preto, že rivali z Premier League Manchester City ukradli v nedeľu skorý marš víťazstvom 2:0 na ihrisku West Hamu.

Frenkie de Jong informoval, že Barcelona je ochotná podniknúť právne kroky ohľadom jeho zmluvy

Barcelona sa snaží presvedčiť Frenkieho de Jonga, aby buď znížil svoj plat, alebo opustil klub pred novou sezónou La Ligy, čo im umožní registrovať nových hráčov.

Víkendová XI expertov Premier League ako Gary Lineker, Ian Wright a Gary Neville rozhodujú

Odborníci z Premier League mali cez víkend dobrý hlas, keďže vyhrali Manchester City, Newcastle, Brighton, Chelsea, Bournemouth, Leeds, Tottenham a Arsenal.

Frenkie de Jong ohromuje rýchleho barcelonského tímového kolegu Ousmanea Dembeleho v šprintérskych pretekoch

Holandský reprezentant sa v priamych šprintérskych pretekoch ujal svojho rýchleho tímového kolegu Ousmane Dembeleho a ukázal, že jeho schopnosti sa neobmedzujú len na jeho technické schopnosti.

Diskusia o tíme Erik ten Hag sa objavila po tom, čo Man Utd utrpel nočnú moru v porovnaní s Brightonom

Manažér Manchestru United Erik ten Hag videl, že jeho tím prehral prvý zápas v Premier League v sezóne, keď prehral 2:1 s Brightonom pred šokovaným publikom Old Trafford.

Newcastle kontroverzne uvádza na trh štvrtú novú súpravu, ktorá sa má nosiť len v jednom zápase

Newcastle čelí ďalšej kritike súvisiacej s výstrojom po tom, čo jeho tretí výstroj inšpirovaný Saudskou Arábiou oznámil, že štvrtý pásik bude uvedený do predaja v klubovom obchode, aj keď ho hráči môžu nosiť iba raz.

Prehľad prestupov Arsenalu: Lyon znížil cenu Lucasa Paquetu, pretože ponuka na obrancu bola zamietnutá

The Gunners chcú tento mesiac pokračovať v rozširovaní svojich radov a teraz dostali obrovskú podporu v ich úsilí o dosiahnutie jedného z ich najvyšších cieľov tohto leta.

Podrobnosti žrebu druhého kola Carabao Cupu, keď kluby Premier League vstupujú do súťaže

Prvé kolo EFL Cupu začalo v utorok a 27 tímov si rezervovalo svoje miesto v ďalšom kole a pre strany Championship to bola hororová noc, keď sa 11 vylúčilo.

Šance Frenkieho de Jonga sa zvyšujú s blížiacim sa vyhlásením Barcelony

Zníženie platov Frenkieho de Jonga bolo toto leto dobre zdokumentované a Barcelona sa snaží presvedčiť Holanďana, aby prijal ďalšie zníženie miezd s pomocou krajana Jordiho Cruyffa.

Fred čelí nepríjemnému stretnutiu po tom, čo Man Utd „ponúkol“ prestup Alvara Moratu

Alvaro Morata je posledným útočníkom, ktorý je spájaný s prestupom do Manchestru United, ale Španiel sa nedávno dostal do nechceného stretu s Fredom, ktorý ho v predsezónnej príprave vylúčil.

Man Utd povedal, že ani Pep Guardiola ich nedokázal zachrániť v súčasnom stave

Manchester United dúfal v zmenu osudu po vymenovaní Erika ten Haga, ale nový manažér dohliadal na domácu porážku s Brightonom & Hove Albion vo svojom prvom ligovom zápase.