Najmenšia opravovňa mobilných telefónov na svete sa otvára v ikonickej červenej telefónnej skrinke

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Mobilné telefóny môžu spôsobiť, že telefónne búdky sú zastarané, ale teraz britská spoločnosť dúfa, že im dá nový život.



Mobilná opravovňa Lovefone otvára sériu najmenších opravovní na svete v tradičných britských červených telefónnych búdkach.



Spoločnosť nedávno otvorila svoj druhý stánok na Brompton Road v Knightbridge po uvedení na trh v Greenwichi v auguste minulého roka.



zazvonil si, pane? obsadenie

Opravovne telefónnych búdok ponúkajú celý rad štandardných služieb opravy elektroniky, ako aj bezplatné nabíjanie mobilných telefónov a WiFi.

Cieľom je mať v priebehu nasledujúcich 18 mesiacov v Londýne 35 pobočiek s franšízovými možnosťami dostupnými mimo Londýna.

„Nápad pochádza zo stretnutia, ktoré som mal v kanceláriách startupu Virgin, kde bola červená telefónna búdka prerobená na súkromné ​​hovory cez Skype,“ povedal Rober Kerr, generálny riaditeľ spoločnosti Lovefone.



„V okamihu, keď som vošiel dovnútra, som vedel, že by to bolo ideálne na opravy iPhone a bol by to skvelý spôsob, ako vrátiť tieto zanedbané stavby späť do verejnej služby.

„Preskenoval som internet a našiel som Red Kiosk, ktorý ich kupoval od BT a umiestňoval do nich kaviarne.



„Zaobstarali sme jeden v Greenwichi, ktorý mal plánovanie A1 a spustil skúšku konceptu. Komunita to milovala a teraz sa rozbiehame po Londýne.“

päť chlapov uk ceny

Kerr povedal, že najnáročnejším aspektom projektu je získať vysokokvalitných technikov, aby pracovali v telefónnej búdke.

„Ako si viete predstaviť, že pracovný priestor s rozlohou jeden meter štvorcový nie je typickým pracovným prostredím,“ povedal.

'Napriek tomu sme naverbovali niekoľko statočných štíhlych duší, ktoré pracujú preč a užívajú si to (okrem toho, keď prší).'

Telefónne búdky sú vybavené na mieru vyrobeným modulom, ktorý má CCTV, internet, nabíjacie šachty, ovládanie teploty a iPad.

Keď sa podnikanie v určitých časoch dňa spomalí, technici spoločnosti Lovefone renovujú telefóny iPhone, ktoré predávajú online.

aká je predpoveď počasia

„Každý týždeň striedame technikov do našej hlavnej dielne, aby si zachovali zdravý rozum,“ povedal Kerr.

Lovefone teraz vlastní výhradné práva na koncept opráv a spolupracuje s Red Kiosk na spustení miniatúrnych opravovní v Holborn, Hampstead, Richmond, Kensington a Westminster.

„Nikto už nikdy nemusí čakať 4 dni na stretnutie v obchode Apple,“ povedal Kerr.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: