Akcia Three's Black Friday 2018 je PERFEKTNÁ pre ľudí, ktorí chcú neobmedzené 4G dáta

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak potrebujete neobmedzené 4G dáta, potom Trojky Čierny piatok obchod je pre vás ideálny. Stojí len 20 £ mesačne a prichádza aj s neobmedzenými hovormi a textovými správami.



Ide len o SIM kartu, takže si budete musieť poskytnúť svoj vlastný telefón alebo jednoducho zostať na telefóne, ktorý momentálne používate, a uložiť ho na nový telefón.



svietidlá efl 2020/21

Ak máte záujem, všetko, čo musíte urobiť, je prejdite na webovú stránku Three , zadajte svoju adresu a platobné údaje a SIM karta vám bude odoslaná zadarmo. Môžete si tiež vziať svoje existujúce telefónne číslo – požiadajte svojho súčasného poskytovateľa o PAC (autorizačný kód na prenos).



Na tejto dohode je skvelé, že Three tiež ponúka bezplatný roaming vo viacerých krajinách ako väčšina mobilných sietí. Zatiaľ čo operátori v Spojenom kráľovstve musia poskytnúť zákazníkom bezplatný roaming v Európe, v iných krajinách to tak nie je.

Three je jednou z mála sietí, ktoré ponúkajú neobmedzené dáta (Obrázok: Tri)

Takže tri je dobrá stávka, ak ste často v USA, Austrálii alebo Hongkongu – regiónoch, ktoré nepokrývajú iné mobilné siete Spojeného kráľovstva. Dostanete 12 GB kvótu pre krajiny mimo EÚ.



Vo svojom novom pláne získate aj bezplatný tethering. To znamená, že môžete pripojiť svoj laptop alebo tablet k osobnému hotspotu telefónu a prehliadať. Tri nedávno odstránené čiapky na tethering, hoci to nefunguje, keď ste v roamingu.

kate middleton príliš chudá

Tri tiež poskytuje prístup k niektorým službám bez poplatkov za dáta. To vás však neovplyvní, pretože budete neobmedzení.



Nevýhodou je, že budete musieť podpísať zmluvu na 12 mesiacov. Ak je to pre vás vrchol, existujú zmluvy na jeden mesiac, ale za neobmedzené dáta budete musieť zaplatiť 32 £ mesačne.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Tri má tiež tendenciu robiť zle v pokrytí mesta. RootMetrics, testovacia služba mobilnej siete, ju zaisťuje posledné pokrytie vo väčšine veľkých miest. Odvrátenou stránkou toho však je, že je často veľmi obľúbený mimo hustejšie zaľudnených oblastí Spojeného kráľovstva.

Ak nepotrebujete „neobmedzené“, ale fantastických 200 GB, potom Dohodu Virgin Mobile, o ktorej sme hovorili včera je tiež skvelá stávka.

Najlepšie ponuky Black Friday na rok 2020
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: