Pozoruhodný život Susan Boyle vo veku 60 rokov - tajná romantika, zahojená trhlina a tragédia

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Ešte v roku 2009, Susan Boyle fast sa stala najväčšou televíznou hviezdou reality v Spojenom kráľovstve, keď sa objavila ako bomba Británia má talent .



Spevácka senzácia, ktorá tento víkend oslávi 60 rokov, sa postarala o to, že jej ohromujúce vystúpenie bude nezabudnuteľné, keď na pódiu pred nonšalantným porotcom predviedla I Dreamed A Dream. Simon Cowell .



Napriek prvým dojmom a zjavom si Susan okamžite získala srdcia divákov, keď prvýkrát odhalila svoj neuveriteľný hlas v hitovej talentovej šou ITV.



Odvtedy sa škótskej hviezde podarilo dosiahnuť neuveriteľne úspešnú kariéru a status milionára – a to všetko pri držbe svojho osobného života pevne pod pokrievkou.

Tu sa pozrieme na život superstar Susan Boyle, keď oslavuje svoje míľnikové narodeniny.

Susanina úspešná spevácka kariéra

V roku 2009 sa Susan Boyle rýchlo stala najväčšou televíznou hviezdou reality v Spojenom kráľovstve, keď sa objavila v relácii Britain’s Got Talent.

V roku 2009 sa Susan Boyle rýchlo stala najväčšou televíznou hviezdou reality v Spojenom kráľovstve, keď sa objavila v relácii Britain’s Got Talent. (



graf postupu majstrovstiev sveta

Hoci nevyhrala British Got Talent, Susan pokračovala v neuveriteľne úspešnej kariére – kariére, ktorú pestuje dodnes.

Susan v roku 2009 zosadila z víťazného miesta tanečná skupina Diversity, no po skončení talentovej šou spevácka senzácia podpísala nahrávaciu zmluvu a vydala svoj debutový album, ktorý sa čoskoro stal najpredávanejšou nahrávkou v Spojenom kráľovstve všetkých čias.



Jej druhý album, The Gift, sa tiež dostal na vrchol rebríčkov – čo dokazuje, že jej čas na British Got Talent ju katapultoval na úroveň medzinárodnej slávy, ktorá mala trvať.

Subo sa v roku 2015 rozhodol dať si pauzu od tohto odvetvia

Subo sa v roku 2015 rozhodol dať si pauzu od tohto odvetvia (Obrázok: Getty Images)

Po albume The Gift sa Susan darilo produkovať album každý rok, až kým sa v roku 2015 konečne nerozhodla dať si pauzu od tohto odvetvia, keď sa zdalo, že ľudia sa o jej hudbu nezaujímajú.

Susan vtedy povedala: 'Chcem si vziať trochu času a tráviť čas doma s rodinou a priateľmi.'

Odvtedy Susan ešte nevydala žiadnu hudbu a naďalej sa drží svojho slova a užíva si pokojný život so svojou rodinou a priateľmi.

Susanin skromný životný štýl

Susan stále žije vo svojom detskom domove vo West Lothian a so svojím majetkom bola dosť skromná.

Susan stále žije vo svojom detskom domove vo West Lothian a so svojím majetkom bola dosť skromná (Obrázok: PA)

Hoci má miliónovú hodnotu a predala 25 miliónov nahrávok po celom svete, Susan naďalej žije neuveriteľne skromným životom.

Hovorí sa, že Susan zarobila počas svojej kariéry viac ako 22 miliónov libier, ale nie je z tých, ktorí by sa dostali do peňazí.

Hoci stojí za obrovské množstvo peňazí, speváčka predtým Piersovi Morganovi povedala, že žije zo skromného týždenného príspevku 300 – 500 libier, aby ju udržal v chode.

Na rozdiel od iných celebrít, ktoré sa vyšantili v honosných sídlach a honosných športových autách, Susan stále žije vo svojom detskom domove vo West Lothian a so svojím majetkom je dosť skromná.

Pred niekoľkými rokmi škótska hviezda vyplatila 111 000 libier na dvojdom bývalej samosprávy vedľa domu svojho detstva v snahe premeniť nehnuteľnosti na svoj „dom snov“.

Pre Susan je príliš ťažké rozlúčiť sa s domovom, ktorý vždy poznala, kvôli sentimentálnej hodnote

Pre Susan je príliš ťažké rozlúčiť sa s domovom, ktorý vždy poznala, kvôli sentimentálnej hodnote (Obrázok: Getty Images)

Hoci by si určite mohla dovoliť vyhodiť peniaze na dom, pre Susan je príliš ťažké rozlúčiť sa s domovom, ktorý vždy poznala, kvôli sentimentálnej hodnote.

Predtým povedala OK! časopis: „Súvisí to so spomienkami na váš dom a na vašu výchovu, musíte si veci zhodnotiť a možno uvidíte, odkiaľ pochádzate a kde sú vaše korene.“

„Najlepšie je byť uzemnený a so svojimi koreňmi. Drží vás to pri zemi a bráni vám povedať veci, ktoré by ste možno povedať nemali.“

Speváčka zostáva aktívnou členkou svojej komunity, pričom miestni ju opisujú ako „len jednu z nás“, napriek jej statusu celebrity.

Susanina rodinná tragédia

Susan zostala zničená v roku 2015, keď jej staršia sestra Bridig 'Bridie' McCaw bohužiaľ zomrela po krátkom boji s rakovinou.

Susan zostala zničená v roku 2015, keď jej staršia sestra Bridig 'Bridie' McCaw bohužiaľ zomrela po krátkom boji s rakovinou. (Obrázok: Sunday NEWSAM)

Od svojho vzostupu k sláve a bohatstvu prežila Susan dosť tragédií a strát.

Speváčka zostala úplne zničená v roku 2015, keď jej staršia sestra Bridig 'Bridie' McCaw bohužiaľ zomrela po krátkom boji s rakovinou.

Susan, ktorá je najmladšou z deviatich detí, ťažko zasiahla strata svojej drahej sestry, ktorá zomrela vo veku 73 rokov.

Po Bridigovej smrti bola Susan prinútená vziať si nejaký čas mimo pozornosti, aby si dovolila smútiť po neuveriteľne náročnom roku.

Len osem rokov pred smrťou svojej sestry čelila Susan aj tragédii, keď v roku 2007 zomrela jej drahá mama Bridget.

Subova matka údajne povzbudzovala hviezdu, aby nasledovala svoje sny, a často trvala na tom, že jej dcéra sa ‚narodila, aby bola hviezdou‘.

Susanine rodinné spory

Susan sa so svojím bratom Gerrym nerozprávala viac ako dva a pol roka kvôli rodinným sporom

Susan sa so svojím bratom Gerrym nerozprávala viac ako dva a pol roka kvôli rodinným sporom

Zatiaľ čo si užívala blízky vzťah so svojimi ostatnými súrodencami, Susan sa v roku 2013 pohádala so svojím starším bratom Gerrym po tom, čo sa objavili klebety, že sa vyhrážal, že si vezme život, ak mu nedá 50 000 libier.

Dvojica prežila dva a pol roka bez toho, aby spolu prehovorili, kým sa v roku 2016 konečne dohodli, keď Gerry pribehol k Susan, keď sa ocitla na mieste, kde sa trápila s ochrankou na letisku Heathrow.

Susan dala ich roztržku za hlavu a vtedy zavolala svojho brata o okamžitú pomoc.

Gerry už predtým vysvetlil „týkajúcu sa“ skúsenosti: „Nikdy som v telefóne nepočul, že by znela tak potichu.

Dvojica teraz hovorí každý deň

Dvojica teraz hovorí každý deň (Obrázok: Collect Unknown)

Bol som naozaj znepokojený. Neznelo to, akoby bola na dobrom mieste.

„Nehovorili sme spolu dva a pol roka, ale keď bolo všetko povedané a urobené, som jej brat.

Uvedomil som si, aké je smutné, že sme sa nerozprávali – a že by to tak nemalo byť.“

Gerry a Susan teraz hovoria každý deň a Subo sa často vydáva do domu svojho brata na rodinnú večeru s ním a jeho manželkou.

Susanin tajný románik

Susan mala v láske dosť smolu

Susan mala v láske dosť smolu (Obrázok: Getty Images)

Hoci je jednou z najväčších hviezd, aké kedy prišli zo Spojeného kráľovstva, Susan mala v láske smolu.

Hviezda British Got Talent sa ponorila do svojho prvého romantického vzťahu, keď bola na turné s americkým lekárom, s ktorým sa rozprávala vo svojom hoteli.

Napriek tomu, že Susan cítila spojenie a medzi dvojicou lietali iskry, nemalo to tak byť, pretože vzťah sa nevyvinul na nič dlhodobé.

Susan, ktorá predtým otvorila svoj tajný vzťah, priznala, že mala pocit, že to nevydržalo, pretože manželstvo nebolo určené pre ňu.

Susan predtým povedala, že manželstvo pre ňu nebolo v pláne

Susan predtým povedala, že manželstvo pre ňu nebolo v pláne (Obrázok: Getty Images)

Pre Lady Magazine povedala: Mala som priateľa, pána doktora. Išli sme na obed, ale nikomu som to nepovedal.

'Ale keby som mala priateľa, bolo by to čisto platonické - už som bola sama príliš dlho na to, aby som sa vydala.'

Aj keď má pocit, že o svadbe jej nejde, Susan vždy chcela byť matkou a predtým ľutovala, že nemá vlastné deti.

Sus predtým povedala, že by bola veľmi otvorená starostlivosti o deti, ktoré potrebujú bezpečný a milujúci domov

Sus predtým povedala, že by bola veľmi otvorená starostlivosti o deti, ktoré potrebujú bezpečný a milujúci domov (Obrázok: NBCU Photo Bank/NBCUniversal cez Getty Images)

Hviezda tiež prezradila, že by bola veľmi otvorená pestúnskej starostlivosti o deti, ktoré potrebujú bezpečný a milujúci domov.

Susan pre The Sun povedala: Keď sa veci trochu upokoja, chcela by som sa venovať pestúnskej starostlivosti,“ povedala pre publikáciu.

'Milujem deti. Nikdy som žiadne vlastné nemal, to ma najviac mrzí, ale milujem deti. Je s nimi dobrá zábava.“

Máte príbeh na predaj? Kontaktujte nás na webcelebs@trinityNEWSAM.com alebo nám zavolajte priamo na číslo 0207 29 33033.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: