Recenzia Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Neuveriteľný smartfón s perom S-Pen hodný Harryho Pottera

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ste pripravení na svoj extrémny záber zblízka? Potom si to odskočte Samsung Galaxy Note 20 Ultra.



Špecifikácie z neho robia najlepší fotoaparát na telefóne s Androidom, s 5x optickým zoomom, 50x digitálnym zoomom, laserovým automatickým zaostrovaním a 108 megapixelovým snímačom.



A áno, majitelia posadnutí selfie môžu stále používať stylus uložený v základni telefónu na snímanie záberov na diaľku, ako aj na písanie a kreslenie.



Verzia S Pen z roku 2020 však získala ešte viac talentov s Note 20 Ultra a je pravdepodobne užitočnejšia ako prútik Harryho Pottera (na ovládanie telefónu ním môžete skutočne mávať vo vzduchu).

Súťažiaci z ostrova lásky 2018

Hneď po vybalení pocítite kvalitu Samsung Galaxy Note 20 Ultra s jeho solídnym, minimálnym tvarom, ktorý, žiaľ, neumožňuje konektor pre slúchadlá.

Spoločnosť Samsung má v poslednej dobe na svojich telefónoch niekoľko skvelých povrchových úprav a v elegantnej mystickej bronzovej farbe je ľahké si predstaviť, že Galaxy Note 20 Ultra je vo vašej ruke 8,1 mm hrubá tyčinka z drahého kovu.



Čo je dobré, vzhľadom na cenu cez 1000 £.

sledovať oscarov 2014 naživo

Mal som na testovanie lesklú čiernu, ktorá je ako doska z lesklého antracitu.



Na jeho ochranu slúži odolné sklo Gorilla Glass 7 vpredu a vzadu spolu s dobrou úrovňou odolnosti voči vode a prachu.

Skener odtlačkov prstov je pod 6,9-palcovým displejom, ktorý nesklame a ožije stlačením bočného tlačidla.

A plynulý pocit nebude zaostávať, keď budete zaneprázdnení multitaskingom, poháňaný rýchlym čipsetom Note 20 Ultra, 12 GB RAM a ultra hladkou obnovovacou frekvenciou až 120 Hz.

nová súprava everton 2014

Bolo by vám odpustené slintanie s otvorenými ústami pri sledovaní funkcie spomalenia 960 snímok za sekundu na tomto Super AMOLED displeji.

Tri fotoaparáty na zadnej strane trochu vyčnievajú na paneli, ale ako inak by ste obsahovali hlavný 26 mm 108-megapixelový objektív, 130 mm 12-megapixelový 5x optický zoom a 13 mm 12-megapixelový širokouhlý?

Predná kamera je 10 megapixelová 26 mm.

Fotoaparát robí skvelé zábery pri slabom osvetlení a zoom poskytuje skvelé ostré krátke zábery, až kým nedosiahnete bod rozmazania pri ultra vysokej úrovni digitálneho priblíženia.

S Pen je tiež hodiny zábavy a naozaj sa mu nevyrovná žiadny iný telefón.

Aplikácia Notes poskytuje rozpoznávanie a konverziu rukopisu, ako aj vyššie uvedené nezvyklé vzdušné gestá.

Teraz ho však môžete použiť na synchronizáciu hlasových poznámok s poznámkami, ktoré napíšete pomocou pera S Pen – a potom o tom po prednáške prednášať ľuďom.

To je len jeden z dôvodov, prečo ľudia nazývajú Galaxy Note 20 Ultra telefónom na čokoľvek. Je tiež odolný voči budúcnosti s 5G.

Smartfóny

Ako by ste očakávali, najlepší telefón, ktorý si môžete kúpiť, nie je lacný. Otestoval som to vďaka giffgaffovi, ktorý predáva Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB sim zadarmo za 1 179 GBP a 1 279 GBP za 512 GB verziu.

čo znamená 440

Ich výber farieb v ponuke je Mystic Bronze, Mystic Black alebo Mystic White.

Platobné možnosti Giffgaff môžu vyjsť lacnejšie ako nákup cez iných poskytovateľov služieb na základe ich pevných zmlúv, a to aj vtedy, keď si nasadíte dobrý balík neobmedzených hovorov a textových správ plus 6 GB dát za 10 GBP mesačne.

A ak chcete, balík môžete každý mesiac upgradovať alebo znížiť – napríklad 80 GB dátová taška stojí 20 £ mesačne.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: