Aplikácie týždňa – tu je návod, ako získať bezplatné raňajky Greggs s ich aktualizovanou aplikáciou odmeňovania

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nájdite tanečné koncerty na miestach po celom svete, kúpte si lístky cez svoju aplikáciu a chatujte s ľuďmi vo vašom meste, aby ste si dohodli stretnutie.

Táto sa označuje ako „najpodrobnejšia služba so zoznamom udalostí svojho druhu v priemysle elektronickej hudby“.

Takže ak je to vaša taška, oplatí sa pozrieť si ju zadarmo.

vlčí mesiac uk 2019

Riskantná cesta
Zadarmo pre iOS a

Nekonečným bežcom, ktorý musíte tento týždeň vyskúšať, je Risky Road – hra, v ktorej riadite nákladné auto a zároveň balansujete na zadnej strane obrovského zlatého vajca.

Pri zbieraní mincí musíte stlačiť plyn len toľko, aby ste sa mohli pohybovať po mostoch, slučkách a podobne. A to všetko pri zachovaní bezpečnosti vášho nákladu.

Niektorí hráči sa sťažovali, že je to príliš ťažké, pretože nevidíte, čo sa blíži a že vajce často vypadáva, zatiaľ čo iní tvrdia, že to všetko je súčasťou frustrujúcej zábavy. Pozrite sa, čo si myslíte.

Chcete si kúpiť nový smartfón?

(Obrázok: Getty)

Kliknite sem a nájdite najlepšie lacné ponuky na smartfóny vo Veľkej Británii. Urobili sme niekoľko prieskumov a preskúmali, ktoré siete a špecialisti na mobilné telefóny ponúkajú tento rok najlepšie ponuky na najžiadanejšie telefóny.

Alebo kliknite sem pre najlepšie ponuky pre iPhone na EE, O2, Three, Vodafone, plus 5 najlepších plánov na hlavných telefónoch Apple.

Kliknite sem a nájdite najlepšie lacné ponuky na smartfóny vo Veľkej Británii.

Ak chcete získať najlepšie ponuky pre iPhone, kliknite sem.

Ďalšie aplikácie na stiahnutie...
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť