Séria Netflix Stranger Things a The Dark Crystal sa zmení na videohry

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Netflix oznámil, že spolupracuje s poprednými vývojármi videohier na vytváraní hier založených na niektorých z jeho najpopulárnejších filmov a televíznych relácií.



Prvý Netflix relácia, ktorá dostane videohru, bude Stranger Things, pričom Stranger Things 3: The Game sa začne 4. júla, čo sa zhoduje s vydaním novej sezóny televíznej show.



Dobrodružná hra vyvinutá spoločnosťou BonusXP kombinuje výrazný retro umelecký štýl - s postavami zo seriálu vykreslenými ako 16-bitové pixelové animácie - s modernými hernými mechanizmami.



Hráči sa môžu spojiť s kamarátom v miestnej kooperácii a preskúmať svet Hawkinsa, vyriešiť hádanky a bojovať proti Mind Flayer ako jedna z dvanástich postáv zo seriálu.

susanna reid nip slip

Hra bude dostupná na Nintendo Switch , Xbox One a PlayStation 4. K dispozícii budú aj PC, Mac a mobilné verzie.



Neskôr v tomto roku Netflix plánuje vydať hru upravenú z veľmi očakávanej pôvodnej série Netflix, The Dark Crystal: Age of Resistance.

Táto ťahová taktická hra vyvinutá spoločnosťami BonusXP a En Masse Entertainment vyzve fanúšikov, aby naverbovali armádu postáv a tvorov z celého rozľahlého fantasy sveta Thra a strategicky im velili vo viac ako 80 bojových kampaniach.



Hra bude dostupná na Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, PC a Mac.

Potom, v roku 2020, Netflix predstaví mobilnú hru založenú na univerze Stranger Things, ktorú vyvinulo Next Games, fínske herné štúdio známe pre tvorbu The Walking Dead: Our World.

aký je príbeh v balamórii

Táto RPG/logická hra založená na umiestnení umožní hráčom preskúmať The Upside Down ukrytú okolo nich na ich každodenných cestách a spolupracovať s ostatnými hráčmi na prekonaní jej vznikajúcich zla.

„Naším hlavným zameraním bude prinášať bohaté a intenzívne témy Stranger Things, ako je priateľstvo a nadprirodzené dobrodružstvo, a premeniť ich na zábavu vo veľkosti občerstvenia na vašom mobilnom zariadení,“ povedal Teemu Huuhtanen, výkonný riaditeľ Next Games.

Okrem samostatných videohier bude Netflix koncom tohto roka rozširovať postavy a svety zo svojich pôvodných seriálov a filmov do existujúcich hier od partnerov ako Roblox, Ubisoft a Behavior Interactive.

Niektorí fanúšikovia si už možno všimli veľkonočné vajíčko „Scoops Ahoy“ vo Fortnite pred niekoľkými týždňami, keď bola spustená sezóna 9.

Netflix dodal, že jeho hlavným zameraním zostávajú televízne programy a filmy, ale že jeho nové ponuky videohier podnietia fanúšikov a poskytnú zákazníkom nové spôsoby, ako sa zapojiť do jeho pôvodných seriálov a filmov.

larry lamb som celebrita

„Hľadáme príležitosti na rozšírenie sveta týchto relácií a filmov do iných médií,“ povedal Chris Lee, riaditeľ interaktívnych hier v Netflixe, počas panela na výstave videohier E3.

'Pre mňa bolo skutočne zrejmé, že som sa o to pokúsil vo videohrách.'