Nová konzola mini NES od Nintenda má úžasne retro funkciu, ktorá vám umožní znovu zachytiť detstvo

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nintendo práve upustilo od ďalších noviniek týkajúcich sa pripravovanej mini konzoly – a to určite poteší nostalgických fanúšikov hier.



aká je najlepšia dojčenská výživa uk

Okrem hrania 30 klasických hier mini Nintendo Entertainment System (NES) zopakuje starodávny televízny vzhľad z minulosti.



To znamená, že bude simulovať staré CRT obrazovky, s ktorými sa moderní hráči nikdy nemuseli vysporiadať. A čo viac, posunie sa aj na pomer strán 4:3, ak chcete extra retro hit.



Hoci sa konzola pripojí k TV cez štandardný HDMI kábel a bude fungovať ako ktorákoľvek iná konzola, extra režimy vyvolajú úsmev na herných mamách a otcoch.

„Budú existovať rôzne režimy toho, ako budeme vidieť obrazovku – režim simulujúci retro vzhľad našich starých CRT obrazoviek, bude existovať režim, ktorý môže mať rozlíšenie moderných obrazoviek vo formáte 4:3 a pixel perfektný režim, ktorý zobrazí každý pixel ako štvorec, takže ľudia sa môžu baviť aj s týmto, hlásené Nintendo Všetko .

(Obrázok: Nintendo)



Znovu vydaná konzola obsahuje 30 vstavaných hier NES, vrátane obľúbených klasík ako Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN a Kirby’s Adventure.

Klasický NES je späť v známej, ale novej podobe ako mini replika pôvodnej domácej konzoly Nintendo, Informovalo o tom Nintendo na svojej webovej stránke .



A či už ide o znovuobjavenie starého favorita alebo po prvýkrát zažijete radosť z NES, fantastická zbierka klasík NES, ktorá je súčasťou každého systému, by mala mať niečo pre každého hráča.

Plných 30 hier vrátane NES Class Edition je: Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania 2: Simon's Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr, Double Dragon 2: The Revenge, Dr Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghosts 'n' Goblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby's Adventure, Mario Bros, Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Pac-Man, Punch Out!! Obsahuje Mr Dream, StarTropics a nakoniec Super C.

S novou konzolou je možné použiť aj ovládač Wii Pro, ako aj originálne ovládače NES. Miniovládač je možné zapojiť aj do ovládača Wii na použitie s hrami NES, ktoré môžu hráči vlastniť na virtuálnej konzole Wii alebo Wii U.

Retro videohry
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: