Recenzia Turtle Beach Stealth 600 Gen 2: Štýlový headset je nenáročný na uši

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nájsť slušnú hernú náhlavnú súpravu strednej triedy môže byť zložité, najmä ak hľadáte niečo bezdrôtové. Rad Stealth 600 Gen 2 od Turtle Beach, ktorý vyvažuje pohodlie, skvelý dizajn a solídny zvuk, je aktualizáciou ich už tak slušnej série slúchadiel Stealth.



600 Gen 2, ktorá ponúka lacnejšiu alternatívu k mierne prémiovejšiemu modelu 700, je elegantne vyzerajúca súprava, ktorá ponúka peknú kvalitu zvuku a niektoré praktické funkcie za rozumnú cenu.



Testovanie verzie pre Xbox (kompatibilné s Xbox One, ako aj Xbox Series S a X), nastavenie je hračkou, pričom náhlavná súprava používa vlastnú bezdrôtovú technológiu konzoly na spárovanie so strojom jednoduchým stlačením tlačidla, podobne ako ovládač Xbox.



tom goodman-hill itv

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 má čo ponúknuť (verzia pre PlayStation na obrázku)

Headset má čistú estetiku, ktorá pôsobí hi-tech a jemne. Pánt osi x je na tele samotných slúchadiel a nie na kĺbe hlavového oblúka, čo pôsobí elegantne. Vyklápací mikrofón sa dá úhľadne zložiť do samotného slúchadla, čo znamená, že neprekáža, keď to nie je potrebné, a zároveň zachováva elegantné línie dizajnu.

Tlačidlá a voliče sú tiež umiestnené na zadnej strane ľavého pohára, čo poskytuje ľahký prístup a udržiava pohľad spredu na náhlavnú súpravu prehľadný.



Silvestrovská fotografia v Manchestri

Príjemná hi-tech, ale jednoduchá estetika

Keď už hovoríme o tlačidlách a voličoch, ako aj o voličoch hlasitosti mikrofónu a zvuku, nájdete tu tlačidlo režimu, ktoré vám umožní rýchlo preskočiť medzi štyrmi predvolenými nastaveniami zvuku, z ktorých každé zosilní špecifické veci, ako sú basy, výšky alebo zvuk vokálu.



Ak máte radi čísla, 50 mm reproduktory sú vybavené neodýmovými magnetmi a majú rozsah frekvenčnej odozvy 20 Hz – 20 kHz. V skutočnosti vysokokvalitné plechovky poskytujú fantastickú úroveň zvuku s hlbokými pulzujúcimi basmi a bohatými tónmi, ktoré vytvárajú pohlcujúci zážitok počas testovaných hier.

Zvuk Stealth 600 nie je len na parádu, s funkciou Superhuman Hearing, ktorá spôsobí, že sa náhlavná súprava zameria na pozičné úpravy zvukových efektov, ako sú kroky, nabíjanie zbraní a hluk vozidla. Tento zvýšený 3D efekt uľahčuje sledovanie alebo vyhýbanie sa nepriateľom, čo je obzvlášť užitočné pre kompetitívny multiplayer. Použil som to so skvelým efektom, keď som sa snažil zostať nažive v Zombie Army 4: Dead War a pridané zameranie sa na dupot a miešanie nemŕtvych nacistov umocnilo strašidelnú atmosféru.

Najnovšie herné recenzie

Pod kapotou je lítium-polymérová batéria s kapacitou 900 mAh, ktorá sľubuje 15-hodinovú výdrž medzi jednotlivými nabitiami (cez priložený USB C kábel). V praxi to headset dodržal a bol som neustále prekvapený, koľko šťavy zostalo.

Pokiaľ ide o pocit z náhlavnej súpravy, slúchadlá obsahujú dvojité penové náušníky s tým, čo Turtle Beach nazýva ProSpecs Glasses Relief System. Časť vankúšikov, ktorá sa opiera o okuliare, je v podstate vyplnená mäkším typom peny, čo znamená, že nositelia okuliarov, ako som ja, čelia počas dlhšieho hrania menšiemu nepohodliu. Tento brilantný kúsok dizajnu znamená, že som nemusel skrátiť hru len preto, že ma boleli boky hlavy od tlaku ramien okuliarov po stranách hlavy.

Verdikt

Existuje niekoľko skvelých funkcií, ktoré zvyšujú pohodlie a prispôsobenie

Stealth 600 Gen 2 je perfektne postavená náhlavná súprava strednej triedy, ktorá kombinuje bezdrôtovú slobodu, solídnu kvalitu zvuku a peknú konštrukciu, to všetko za rozumnú cenu. Predtým som s konzolou Xbox One používal náhlavnú súpravu Turtle Beach Ear Force XO Four a skokový nárast zvuku a pohodlia so Stealth Gen 2 je okamžite viditeľný. Ak hľadáte herné slúchadlá, ktoré ponúkajú príjemný používateľský zážitok, určite ich tu nájdete.

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 je teraz k dispozícii (pre Xbox a PS4/PS5/Switch) za 89,99 GBP

Christian brueckner madeleine Mccann
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: