Fitbit Ionic sú inteligentné hodinky založené na zdraví, ktoré prevezmú Apple Watch

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Spoločnosť Fitbit predstavila nové inteligentné hodinky s GPS a vlastným obchodom s aplikáciami, ktoré sa stretnú s Apple Watch.



Fitbit Ionic sú inteligentné hodinky za 299 GBP, ktoré sú významným krokom vpred oproti štandardným fitness trackerom spoločnosti. Je to prvý produkt Fitbit navrhnutý úplne interne a spája tradičné funkcie inteligentných hodiniek so zameraním na zdravie a kondíciu, ktorým je spoločnosť známa.



Hodinky vyrobené z vesmírneho hliníka sa môžu pochváliť ôsmimi rôznymi snímačmi (vrátane aktívneho srdcového tepu), ktoré budú sledovať všetky prvky vášho cvičebného režimu.



Pri rôznych príležitostiach si budete môcť vymeniť aj rôzne remienky.

(Obrázok: tlačené reklamy, digitálne reklamy, web, sociálne siete, PR, e-mail, značenie, balenie, kanál)

Fitbit Ionic dokáže automaticky rozpoznať, keď si idete zabehať, a je tiež vodeodolný, keď si chcete v bazéne zaplávať niekoľko dĺžok.



Pretože je tu zabudovaný GPS, Ionic nemusí byť pripojený k smartfónu, aby mohol zaznamenávať údaje o vašej vzdialenosti, rýchlosti a čase. Podľa Fitbit bude výdrž batérie Ionic bežať 10 hodín pri používaní GPS.

môžete nosiť červenú na svadbu

Ionic prevádzkuje svoj vlastný operačný systém Fitbit, ktorý spoločnosť vyvinula s prispením tímu, ktorý stojí za inteligentnými hodinkami Pebble. Pri uvedení na trh bude k dispozícii celý rad aplikácií Fitbit a ďalšie pribudnú v budúcnosti.



Hodinky tiež obsahujú NFC pre mobilné platby a 2,5 GB úložného priestoru na prenášanie zbierky skladieb, audiokníh alebo podcastov. Fitbit dopĺňa hodinky vlastným párom bezdrôtových slúchadiel – prvé pre nositeľnú spoločnosť.

(Obrázok: Fitbit)

Slúchadlá budú dostupné za 109 libier a môžu sa pochváliť šesťhodinovou výdržou batérie, duálnym mikrofónom a plnou kompatibilitou s hlasovými asistentmi ako Siri a Cortana.

Hoci inteligentné hodinky Ionic a slúchadlá boli predstavené tento týždeň pred technologickou konferenciou IFA v Berlíne, k dispozícii budú až v októbri.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: