XO18: Udalosť Microsoftu pre Xbox odhaľuje novinky o Crackdown 3, Kingdom Hearts 3 a ďalších

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

XO18, podujatie spoločnosti Microsoft zamerané na Xbox, ktoré sa koná tento víkend, sa začalo v Mexico City.



Hráči po celom svete naladený na priamy prenos úvodnej prezentácie predstavenia, ktorý obsahoval celý rad podrobností o niektorých Xbox One najhorúcejšie vlastnosti, od očakávaných titulov ako Crackdown a Just Cause 4 až po DLC a aktualizácie pre aktuálne hry ako Sea of ​​Thieves, PUBG a Shadow of the Tomb Raider .



Kým tam bolo veľa povestí Hlavná poznámka, ktorá sa predtým vznášala nad tým, čo Microsoft oznámi, vrhla trochu svetla na to, čo môžu hráči očakávať od vydavateľa v priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov, a to na konzole aj na Windowse pre PC.



Rozoberáme to najlepšie z toho, čo bolo odhalené počas dvojhodinového vysielania.

Zásah 3

Informácií o najnovšom diele futuristickej série s otvoreným svetom bolo v poslednej dobe málo. Hra mala pôvodne vyjsť v novembri minulého roka, no odvtedy sa jej vydanie oneskorilo.

Dostali sme nový oficiálny dátum vydania 15. februára 2019. Hra bude mať aj režim pre viacerých hráčov s názvom Wrecking Zone, v ktorom budú bojovať dva tímy po piatich hráčoch v plne zničiteľných prostrediach. Bojovníci môžu v reálnom čase prekonávať mosty, rozbíjať steny a dokonca vyrovnávať budovy.



Pôvodnú hru Xbox 360 Crackdown – ktorá je spätne kompatibilná s konzolou Xbox One – si môžete bezplatne stiahnuť až do 30. novembra, aby tí, ktorí ju prvýkrát zmeškali, mali možnosť zistiť, kde to všetko začalo.

Void Bastards

Bola ohlásená celosvetová strategická strieľačka Void Bastards



Premiéru mal trailer k tejto strategickej strieľačke od vývojového riaditeľa Bioshocku. Tento titul v odtieňoch cel vyzerá, že má vážny postoj a veľkú estetiku.

Záchrana predmetov a vytváranie nových súprav je neoddeliteľnou súčasťou hernej slučky, ako aj taktická vrstva medzi akčnými úrovňami, ktorá vám umožňuje určiť, ktoré misie podniknete. Má vyjsť budúci rok.

Kingdom Hearts 3

Macko Pú sa objavil v novom prome Kingdom Hearts 3 (Obrázok: Square Enix)

Bol predstavený nový trailer s Mackom Pú. Spolutvorca série Shinji Hashimoto stručne spomenul minihry, ktoré sa objavia v KH3, keď vyjde 29. januára, vrátane kuchárskej hry založenej na Ratatouille. Pódium v ​​San Fransokyo založené na Big Hero Six sa bude v porovnaní s predchádzajúcimi celkami vyznačovať značnou dávkou vertikality.

Konečná predstava

Final Fantasy 7, 9, 10 a 12 mieria na Xbox budúci rok a hry FF 13 sa pridávajú do zoznamu Backwards Compatible.

Sea of ​​Thieves

Online simulátor pirátov dostane začiatkom budúceho roka bezplatný nový súťažný režim s názvom Arena. Cieľom je vytvoriť intenzívne multiplayerové bitky, kde je boj v popredí.

Xbox Game Pass

Pre tých, ktorí sa neprihlásili do služby streamovania hier, môžete získať predplatné na prvý mesiac len za 1 £. Ponuka platí počas prázdnin.

Týchto 16 hier smeruje do Game Pass v nasledujúcich mesiacoch:

PUBG - 12. novembra

Hellblade: Senua's Sacrifice - 17. december

Ori a slepý les - 20. decembra

Ori a Will of the Wisps - 2019

Void Bastards - 2019

Thief of Thieves - teraz k dispozícii

Kráľovstvo dve koruny - polovici decembra

Dodatočné nabitie - januára 2019

Supermarket Shriek - 2019

Mutant rok nula - December

Patologické 2 - TBA

Tajný sused - TBA

Dobrý život - TBA

Agenti Mayhem - December

MXGP 3 - December

Thomas bol sám - December

Stav rozkladu 2

State of Decay 2 dostáva bezplatnú aktualizáciu

Zombie akčná hra dostáva bezplatnú aktualizáciu Zedhunter, ktorá pridáva nové predmety a zbrane, ako sú kuše, s opakovane použiteľnou muníciou.

Just Cause 4

Nové vozidlá zamiešajú sériu Just Cause

Režisér Francesco Antolini okrem filmového traileru, ktorý ukázal hlavného hrdinu Rica vo vnútri tornáda, predstavil aj novú hru s ostreľovacou puškou, ktorá odpaľovala samonavádzacie rakety. Videli sme aj herné dôsledky tornád v hre, zbierania vozidiel a vytvárania o niečo väčšej výzvy počas prestreliek.

Forza Horizon 4

(Obrázok: Microsoft)

Špičkový pretekár Playground Games dostane budúci rok novú expanziu. Fortune Island zavedie hráčov na svieže miesto, ktoré ponúka extrémny terén, ako sú cesty na vrchole útesov a silne kľukaté cesty, ktoré sú ideálne na driftovanie. Prichádzajú aj nové environmentálne efekty, konkrétne búrky s bleskami a žiarivá kozmická svetelná show Aurora Borealis AKA polárna žiara. Bude to zatiaľ najväčšie rozšírenie hry Forza Horizon.

Devil May Cry V

V DMC V prichádzajú nové špeciálne pohyby a cvičný režim

Boli predstavené nové herné zábery, ako aj režim s názvom Void, ktorý umožňuje nováčikom a veteránom seriálu trénovať kombá a techniky mimo hlavnej hry. Existuje niekoľko nových super pohybov Devil Breaker, vrátane jedného založeného na zbrani Mega Buster od Mega Mana.

simon pierre hedger bednár

Minecraft

Do Minecraftu prichádzajú dve nové zvieratá

Mačky a pandy prichádzajú do senzačného sandboxového trháku. Tieto dva druhy sa pripájajú k existujúcemu zvieraciemu zverincu hry zrejme kvôli dopytu verejnosti.

Podpora myši a klávesnice

Nasledujúce tituly získajú podporu myši a klávesnice na Xbox One:

Posádka bombardérov

Warface

Deti Morty

Majster prisluhovačov

Deň Z

Vojnový rám

Divná brigáda

Deeprock Galactic

Warhammer Vermintide 2

Moonlighter

Wargroove

Ráznosť

Vojnový blesk

Obrana X-Morph

Fortnite

Nové štúdiá

South Park: Stick of Truth

Obsidian vytvoril South Park: The Stick of Truth

Vývojári InXile a Obsidian sa pripájajú k štúdiám vlastneným Microsoftom. Obaja sú známi produkciou RPG, so zadným katalógom InXile vrátane Wasteland a The Bard's Tale, zatiaľ čo Obsidian boli zodpovední za Fallout: New Vegas a South Park: The Stick of Truth.

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: