Xbox One teraz umožňuje streamovať počítačové hry na konzole a hrať s ovládačom

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Spoločnosť Microsoft teraz umožňuje vlastníkom konzoly Xbox One streamovať ich počítačové hry na ich konzoly a používať na hranie ich ovládače Xbox.



tony blair čisté imanie

Spoločnosť vydala jeho aktualizovanú verziu Aplikácia Wireless Display , predtým známy ako Connect v systéme Windows, ktorý zrkadlí obsah z jedného zariadenia do druhého cez WiFi.



Táto aplikácia bola pôvodne určená pre používateľov na prenášanie obsahu zo svojich počítačov a zariadení so systémom Android do Microsoft Surface Hub a ďalších počítačov so systémom Windows.



Aktualizovaná verzia však tiež umožňuje používateľom prenášať do nich zariadenia so systémom Windows alebo Android Xbox One konzol.

To znamená, že PC hráči môžu teraz bezdrôtovo prenášať celú svoju knižnicu hier – vrátane titulov zakúpených v službe Steam – na konzolu Xbox One pripojenú k rovnakej WiFi sieti.

Okrem toho môžu na hranie týchto hier použiť svoj ovládač Xbox, čím sa niektorým hráčom otvárajú úplne nové hráčske skúsenosti.



Novinky z videohier

Aplikácia Wireless Display ponúka množstvo nastavení latencie, podľa The Verge , vrátane jedného špeciálneho pre hranie hier, čo by malo pomôcť minimalizovať oneskorenie pri odovzdávaní hier.

Aplikácia momentálne nepodporuje vstup z klávesnice a myši, takže podľa Microsoftu je pre funkčnosť klávesnice potrebná chatovacia podložka.



To by sa však mohlo čoskoro zmeniť, keďže Microsoft nedávno predstavil podporu klávesnice a myši Xbox One pre množstvo hier.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: