Teraz môžete získať super rýchle Wi-Fi od Virgin Media za menej ako 18 GBP mesačne

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Virgin Media je veľmi dobre známy svojimi super rýchlymi rýchlosťami Wi-Fi, ale často je porazený, pokiaľ ide o cenu.



Lovci výhodných ponúk teda neverili vlastným očiam, keď zbadali famózne rýchle širokopásmové pripojenie značky za menej ako 18 libier mesačne.



Pôvodne si to všimol Adam Derak, ktorý zdieľal správy na fóre obchodov HotUKDeals, Virgin Media Vďaka ohromujúcej ponuke získate 12 mesiacov optického širokopásmového pripojenia M100 za 24 GBP mesačne – hoci na váš účet bude pripísaných 75 GBP pred vyúčtovaním, čo znamená, že vám to vyjde len 17,75 £ mesačne.



Slávne rýchly internet, ktorý sa nazýva „najlacnejšie optické širokopásmové pripojenie od spoločnosti Virgin, aké som kedy videl“, má priemernú rýchlosť sťahovania 108 Mbps, pričom spoločnosť Virgin tvrdí, že je ideálny pre rušné domácnosti s 5-9 zariadeniami.

Aby som to dal do kontextu, Netflix odporúča 25 Mbps na sledovanie svojich Ultra HD relácií a filmov v najlepšej možnej kvalite, takže ponuka širokopásmového pripojenia Virgin Media znamená, že budete mať dostatočnú šírku pásma na to, aby celý dom mohol súčasne streamovať 4K. Šialenstvo.

Ponúka sa na najlacnejšie širokopásmové vlákno od spoločnosti Virgin, aké kedy videl (Obrázok: Bloomberg)



Je smutné, že je k dispozícii iba pre nových zákazníkov a ak chcete kúsok z akcie, nemusíte sa doň dlho prihlasovať, pričom platnosť ponuky vyprší 7. novembra.

Cvičenie v spolu 288 £ počas celého roka sa budete musieť uistiť, že zrušíte po uplynutí dvanástich mesiacov, pretože v opačnom prípade to po skončení zmluvného obdobia vzrastie až na statných 48 £.



Po dvojitej kontrole dohody s Virgin Media sa ukázalo, že dohodu pôvodne zverejnil Money Saving Expert vo svojom bulletine.

Najlepšia domáca zábava

V bulletine Money Saving Expert uviedol: „Za širokopásmové pripojenie platíte 24 libier mesačne iba počas jednoročnej zmluvy, ale získate kredit na účet vo výške 75 libier, takže tri mesiace nemusíte nič platiť. Celkovo to predstavuje 213 GBP, čo zodpovedá 17,75 GBP mesačne.“

Pozri Tiež: