Star Fox Zero na Wii U je nostalgia s priestorom na rast

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

'Urobte barel!



čas na oscaroch 2019 vo Veľkej Británii

Ak vám tieto slová niečo hovoria, veľmi dobre pocítite, koľko času uplynulo od úplného vstupu do Nintendo Na pultoch obchodov sa objavila popredná séria vesmírnych strelcov Star Fox.



Jeho návrat na Wii U s vývojármi z Bayonetta Platinum Games na čele je Star Fox Zero svojráznym nostalgickým výletom. Ale nie je to bez problémov.



Zero sa približuje svojim koreňom 16-bitovej arkádovej strieľačky. Vy a váš tím zvieracích kamarátov vesmírnych pilotov prevezmete vlnu za vlnou nepriateľských plavidiel, ako na oblohe, tak aj dole na povrchu cudzích svetov, a to všetko v rôznych vozidlách.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Čítaj viac:



mala by som mať ďalšie dieťa

Vaše reflexy budú testované počas šesťhodinového dobrodružstva a často ide o vzrušujúce veci. Jedinečná schéma ovládania využívajúca druhú obrazovku Wii U padu je dobre využitá. Pomocou akcelerometra a gyroskopických senzorov môžete použiť druhú obrazovku na jemné doladenie cieľa a zamerať sa na nepriateľa cez zameriavací kríž.

Aj keď niekedy chýba jemnosť, najmä pri pozemných útokoch, tento trik prispieva k ilúzii, že ovládate vesmírnu stíhačku.



Pozemná hra Star Fox Zero

Pozemným útokom Star Fox Zero chýba jemnosť

Napriek množstvu vynikajúcich scénok však vzrušenie v priebehu hry slabne.

Počas pokračovania hry jednoducho nie je dostatok nových nápadov, čo vedie k pocitu, že experimentálna herná podložka pre Wii U bola v priebehu celého titulu nerozumne natiahnutá.

andy burnham jeremy corbyn

Čítaj viac:

Vizuálne chýba Star Fox Zero.

Áno, bola to štylistická voľba zachovať jednoduchý vizuál starších hier Star Fox, ale je to skôr starý ako pietny vzhľad. So Star Fox Zero je zábava a pri najlepšom rozbúši srdce. Buďte však pripravení na to, že toto vzrušenie bude krátkodobé.

Cena: 39,99 £

dnešná mapa počasia vo Veľkej Británii

Plošina: Wii U

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: