Sky Mobile vám teraz umožní zarobiť si nevyužité dáta za nový telefón najskôr v mobile

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Náš strach z vyčerpania údajov vedie mnohých z nás k masívnemu preceňovaniu toho, koľko internetu skutočne potrebujeme.



Ale namiesto toho, aby ste sledovali, ako sa všetky vaše ťažko zarobené dáta každý mesiac míňajú, keď sa vám obnovujú kvóty, Sky Mobile spustili nový inovatívny spôsob, ako dobre využiť všetky tieto nevyužité dáta navyše.



Dabované Odmeny prasiatka, Najnovší program Sky umožní zákazníkom speňažiť ich nevyužité dáta a ušetriť tak na rade telefónov, tabletov a mobilného príslušenstva od značiek vrátane Apple, Samsung a Sony.



Využite všetky zvyšné údaje (Obrázok: iStock Publisher)

Prvá sieť v Spojenom kráľovstve, ktorá to dokázala, nová ponuka nasleduje po nedávnom prieskume YouGov medzi viac ako 1 000 spotrebiteľmi mobilných telefónov v Spojenom kráľovstve, v ktorom sa zistilo, že ako krajina míňame obrovských 8,4 miliardy £ ročne na nevyužité dáta, čo je tretina dátový limit jednotlivca za mesiac.

Viac ako 90 % z Zákazníci Sky Mobile už ušetrili dostatok údajov, aby ste mohli získať odmeny Piggybank – údaje, ktoré by sa inak stratili s inými sieťami.



Budete môcť vstať až Zľava 50 £ akékoľvek zariadenie alebo príslušenstvo pri preplácaní údajov Sky Piggybank, pričom dostupné odmeny sa menia každý mesiac.

Napríklad v júli môžu zákazníci zarobiť od 5 GB nevyužitých dát pre celý rad obalov na iPhone a 20 GB pre Prenosný reproduktor JBL GO 2 .



Dobrá správa pre zákazníkov Sky (Obrázok: Moment RF)

Sophia Ahmad, riaditeľka Sky Mobile, komentuje Keď sme spustili Sky Mobile, chceli sme našim zákazníkom ponúknuť najlepšiu možnú ponuku. Veľkou súčasťou toho bolo automatické ukladanie ich nepoužívaných údajov pomocou aplikácie Roll.

Naši zákazníci doteraz ušetrili dáta v hodnote viac ako 50 miliónov libier, ktoré by s inými sieťami stratili. Teraz Roll ešte viac vylepšujeme pomocou Piggybank Rewards – premieňame nevyužité dáta zákazníkov na úspory na nových telefónoch, tabletoch a príslušenstve.

Ponuka mobilných telefónov na rok 2020

Tieto správy nasledujú po ostatnom najnovšom otrase spoločnosti Sky na mobilnom trhu, ktorý zahŕňal automatické presúvanie nevyužitých údajov do zákazníckej banky Sky Piggybank každý mesiac pomocou aplikácie Roll, ktorá už zákazníkom od spustenia ušetrila údaje v obrovskej hodnote 50 miliónov libier.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: