Ako vypnúť „naposledy zobrazené“ na WhatsApp a skryť svoj online stav pred kontaktmi

Whatsapp

Žena na mobilnom telefóne

(Obrázok: Getty Images)

WhatsApp je najobľúbenejšia aplikácia na odosielanie správ na svete, ktorá umožňuje ľuďom na celom svete bezplatne odosielať textové správy, obrázky a videá a telefonovať.

Ale napriek všetkým svojim výhodám existujú niektoré aspekty aplikácie, ktoré sú prinajmenšom trochu otravné.

Jednou z nich je funkcia „naposledy zobrazené“ v aplikácii, ktorá umožňuje ostatným používateľom zistiť, kedy ste aplikáciu naposledy použili.

Takže aj keď správu neotvoríte a aktivujte potvrdenie o prečítaní , odosielateľ bude vedieť, že ste v aplikácii boli online.

Ak máte na svojom zariadení v popredí otvorenú aplikáciu WhatsApp a ste pripojení k internetu, bude tiež vidieť, že ste online.

Získajte funkcie včas v beta programe WhatsApp

WhatsApp (Obrázok: Getty Images)

To môže, samozrejme, viesť k obvineniam priateľov a partnerov, že ich vedome ignorujete.

Ak sa vám trochu nedarí rýchlo reagovať na správy, môže byť vo vašom záujme vypnúť túto funkciu v aplikácii WhatsApp:

Ako vypnúť WhatsApp „naposledy zobrazené“ na iPhone

  • Spustite WhatsApp
  • Klepnite na položku Nastavenia v pravom dolnom rohu.
  • Klepnite na „Účet“
  • Klepnite na položku „Ochrana osobných údajov“
  • Zmeňte svoj naposledy videný stav z „Všetci“ na „Kontakty“ (bude viditeľný iba pre vaše kontakty WhatsApp) alebo na „Nikto“

Ako vypnúť WhatsApp „naposledy zobrazené“ v systéme Android

  • Spustite WhatsApp
  • Klepnite na tlačidlo Ponuka
  • Klepnite na položku „Nastavenia“
  • Klepnite na „Účet“
  • Klepnite na položku „Ochrana osobných údajov“
  • Tu nájdete možnosť skryť svoj naposledy videný stav

Stojí za zmienku, že ak nezdieľate svoje „naposledy zobrazené“, nebudete môcť vidieť „naposledy videných“ iných ľudí.

hq walter mitty hunters club

Tiež nie je možné skryť, keď ste online alebo píšete.

Ak nevidíte kontakt, ktorý ste naposledy videli, buď vy, alebo oni, alebo si nastavili svoje nastavenia ochrany osobných údajov, aby skryli tieto informácie, alebo ste boli zablokovaní.