Recenzia Monster iSport Victory: Pútavý pár bezdrôtových slúchadiel je skvelý pre športových fanúšikov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

V mojom srdci je špeciálne miesto pre prístup neprijímania väzňov používa Monster so slúchadlami. Najnovší rad telefónov do uší vedie iSport Victory a sú rovnako pútavé, ako som očakával.



plastická chirurgia michaela jacksona

Slúchadlá Victory sú špičkou v rade iSport do uší za 99,95 £, nasledujú Intensity za 79,95 £ a Achieve za 59,95 £.



iSport Victory sú, ako už názov napovedá, zamerané na aktívne, športové typy. Ale naznačuje to malé písmeno „i“ niečo viac?



Vzhľadom na rozhodnutie spoločnosti Apple zrušiť 3,5 mm port na iPhone 7 bude stále viac ľudí hľadať bezdrôtové slúchadlá.

Tu je návod, ako som si počínal so slúchadlami iSport Victory.

Dizajn

(Obrázok: Jeff Parsons)



Veľkým bodom pre Monster je spôsob, akým tieto veci vyzerajú. Verte mi, sú oveľa robustnejšie, ako sa zdajú na obrázkoch. Keď ich máte na sebe, trčia dosť ďaleko – čo je vlastne dobre. Vzhľadom na to, že je november, zvyčajne nosím rukavice, keď idem na bicykel alebo beh – načiahnuť sa a nastaviť si slúchadlá je oveľa jednoduchšie, keď sa mám čoho chytiť.

Monster dal iSport Victory nový, reflexný kábel, ktorý mu dáva lepšiu viditeľnosť pri slabom osvetlení. V mojich očiach nie je nič zlé. In-line diaľkové ovládanie je tiež robustné a má vyvýšené tlačidlá, čo znamená, že ho môžete ovládať iba dotykom, čo je užitočné, keď sa sústredíte na šport.



elvis a lisa-marie

Nakoniec, dizajn pôsobí pevným a odolným dojmom. Slúchadlá iSport Victory sú odolné voči potu, takže sa ich nemusíte báť nosiť v daždi.

Zvuk a použiteľnosť

(Obrázok: Jeff Parsons)

Monster ponúka dva rôzne „zvukové profily“ na iSport Victory, ktoré si môžete vybrať podľa toho, či sa zahrievate alebo idete do pekla. V praxi som ich v podstate len spároval s telefónom a začal som.

Našťastie je hlasitosť a čistota zvuku vynikajúca. Ba čo viac, odviedli skvelú prácu pri potláčaní hluku v pozadí, ktorý je vo vlaku záchranou. Je tiež užitočná na zastavenie odporu vetra počas jazdy na bicykli.

Aj keď sa pripájajú cez Bluetooth, počas počúvania som nemal žiadne problémy s vypadnutým zvukom. Tieto slúchadlá sa nabíjajú cez malý microUSB port zasunutý do in-line diaľkového ovládača.

Monster uvádza osemhodinovú výdrž batérie pre iSport Victory a to je do značnej miery to, čo sa mi z nich podarilo vytlačiť.

mŕtvy ting mestský slovník

Ďalším testom, ktorým slúchadlá iSport Victory prešli na výbornú, je sledovanie videa. Slúchadlá s rozhraním Bluetooth majú niekedy oneskorenie pri zladení zvuku s obrazom na obrazovke, čo vyvoláva dojem zlej synchronizácie pier. S iSportom to nebol problém.

Záver

(Obrázok: Jeff Parsons)

Ak hľadáte pár bezdrôtových slúchadiel a ste primerane aktívny človek, potom s iSport Victory nemôžete urobiť chybu.

Áno, dizajn nemusí vyhovovať každému – chápem to. Rozumiem aj problémom s cenou. Hoci ak vezmeme do úvahy, že vlastné slúchadlá Apple AirPods stoja 159 libier, nemyslím si, že sto libier je nevyhnutne zlá cena za slušný pár do uší.

Nebol som vždy fanúšikom Monster - niekedy kvalita zostavenia nebola na špičkovej úrovni - ale v tomto prípade sa spoločnosti darilo veľmi dobre. Určite stojí za vyskúšanie, ak hľadáte novú sadu bezdrôtových slúchadiel.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: