Recenzia Ratchet & Clank: Farebné dobrodružstvo, ktoré vás dráždi

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak by ste potrebovali dôkaz, že v žánri 3D plošinovky je život, Ratchet & Clank by bolo skvelým miestom, kde začať.



Reboot/remake originálu PlayStation 2 z roku 2002 – prevzatie všetkých najlepších prvkov série do dnešného dňa a ich zabalenie do prepychových vizuálov súčasnej generácie – je to farebné a často šteklivé dobrodružstvo.



otváracia doba topánok boxerský deň

Daj si štipku Pixar a kúsok z Hviezdne vojny a získali by ste Ratcheta a kamaráta Clanka, dvoch začínajúcich hrdinov na výprave za záchranou galaxie. Aj keď príbeh sám o sebe nie je o čom písať, postavy sú tu vynikajúce – široká škála bláznivých, sebavedomých postáv, ktoré predvádzajú vtipy s dostatkom vrstiev, aby pobavili hráčov všetkých vekových kategórií.



Hlavná hra Ratchet & Clank prechádza z planéty na planétu a zameriava sa na streľbu z tretej osoby a plošinovky. Je tu zvláštna odbočka – psí zápas tu alebo krátka hlavolamová sekvencia tam – ale v podstate je to strieľačka. Vďaka širokej škále pomôcok a šialene vynaliezavých zbraní, ktoré máte k dispozícii, je to neuveriteľne zábavné.

Ratchet & Clank

Ratchet & Clank je pastvou pre oči

Je tu Pixelizer, ktorý premení vašich mimozemských nepriateľov na maličké kocky, a návrat múdreho pána Zurkona, ktorý odhodí návleky a zbaví vás zloduchov po vašom boku.



Ovládanie je na mieste a keď máte možnosť premeniť Clanka na jetpack alebo vybrúsiť kľukaté koľajnice po stranách sci-fi mrakodrapov, je to radostné.

Čokoľvek robíte, Ratchet & Clank je vždy potešením, na ktoré sa treba pozerať. Postavy sú animované s veľkými detailmi a emóciami, neskutočné mimozemské krajiny sa tiahnu ďaleko do diaľky a zbrane a explózie vyskakujú s pokročilými vizuálnymi efektmi.



Je to tak blízko k hraniu animovaného 3D filmu, ako sa pravdepodobne dostanete.

Nie je tu nič, čo by bolo mimoriadne prelomové, ale Ratchet & Clank predstavuje zdokonalenie žánru do dokonale vybrúsenej miery.

Ak sa vám niekedy v minulosti páčila plošinovka, potom je tu veľa, čo sa vám páči.

Plošina: PS4

alex pettyfer a priateľka

Cena: 29,99 £

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: