PS Plus bezplatné hry pre PS4 na február 2019, vrátane For Honor a Hitman

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Hry PS Plus na február 2019 sú na ceste, vďaka čomu majú členovia online predplatiteľskej služby PlayStation prístup k novej dávke PS4 tituly na stiahnutie za veľkú cenu nula libier.



Odštartovať veci je Pre česť , boj na blízko od Ubisoftu z roku 2017 z pohľadu tretej osoby hra to vám umožní hrať za vikinga, samuraja alebo rytiera v epických bitkách proti súperiacim armádam alebo iným hráčom. Každá skupina obsahuje rôzne triedy na hranie, pričom každá má jedinečné silné a slabé stránky.



Mechanika boja je o niečo viac zapojená ako typický hack-and-slash titul, pričom hlavnú úlohu zohráva vaša poloha a uhol útoku, ako aj blokovanie, odvrátenie a strkanie vášho nepriateľa.



Existuje kampaň pre jedného hráča, ktorá vám pomôže naučiť sa mechaniku, ale jadro hry For Honor spočíva v multiplayeri. Zvyčajné zápasy deathmatch a kontroly zón sú sprevádzané režimom Faction War, pretrvávajúcim online konfliktom, v ktorom hráči bojujú v mene svojej frakcie, aby zabezpečili územie a získali nové vybavenie.

Čepele slávy vo For Honor

Ďalšia bezplatná hra pre PS4 z februára je Hitman: Kompletná prvá sezóna , splátka z roku 2016 IO Interactive franšíza s rovnakým názvom. Aj keď mal pri prvom vydaní epizodický formát, spája všetky úrovne do jedného balíka.



Nájomný vrah Agent 47 sa púšťa do ďalšej medzinárodnej vražednej horúčky, ktorá ho zavedie z Paríža na Hokkaido. Každá úroveň je zložito navrhnutým pieskoviskom, ktoré vám umožní priblížiť sa k zásahu tak, ako chcete.

For Honor a Hitman bude možné zadarmo stiahnuť do 5. marca.



V Hitmanovi je šťastie naklonené plešatým

PS3 a PS Vita majitelia dostanú tento mesiac dobré a zlé správy. Dobrou správou je, že špičková bojová hra Divekick (PS3, Vita), Metal Gear Solid 4 (PS3), Tower Defense titul Gunhouse a 2D letecká bojová hra Rogue Aces (na Vite aj crossbuy s PS4) sú od januára zadarmo. 5 do 8. marca.

Zlou správou je, že po tomto dátume spoločnosť Sony prestane zaraďovať tituly PS3 a Vita do mesačných akcií na bezplatné hry PS Plus. Vzhľadom na nedostatočnú spätnú kompatibilitu PS4 a pravdepodobnosť, že väčšina ľudí odloží svoje PlayStation 3 v prospech stroja súčasnej generácie, to bolo celkom nevyhnutné, ale ak ste ešte neskočili na PS4, máte poslednú šancu chytiť sa. pár darčekov.

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: