Bonanza decembrového komunitného víkendu Pokemon Go má pre hráčov pripravené dobroty

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tvorca hry Pokemon Go Niantic hodil krivku a prekvapil hráčov s masívnym komunitným víkendom oslavujúcim rok udalostí. Víkend sa uskutoční v piatok 30. novembra a ako komunita zistila, všetci pokémoni špecifickí pre Deň komunity sa skombinujú.



To znamená, že vo voľnej prírode uvidíte Bulbasaura, Charmandera, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar a Beldum. Hráči zaznamenajú nárast lesklých verzií týchto Pokémonov aj počas celého víkendu, a nie len bežného trojhodinového časového rámca.



1. decembra od 10:00 do 13:00 sa uskutoční aj mini podujatie, na ktorom získate účinnosť Double Catch XP, Double Catch Stardust a Double Inkubátor. Ako obvykle, návnady vydržia počas trvania akcie.



ženy bojujúce na ulici

Hráči môžu tento víkend získať viac skúseností (Obrázok: Getty Images AsiaPac)

Exkluzívny ťah pre všetkých Pokémonov bude k dispozícii, takže sa uistite, že ich priebežne kontrolujete a uložte si tie najlepšie, aby sa mohli vyvinúť pred koncom podujatia. Neprepadajte však prílišnej panike, pretože čas máte do nedele 2. decembra do 21:00.

priateľka ashton kutcher zavraždená

Uistite sa, že používate Star Pieces a Lucky Eggs, pretože počas udalosti získate 2x Stardust a 2x Exp.



Tiež, ak ste vo vysoko obývanej oblasti, možno budete chcieť položiť nejaké návnady a ťažiť z extra poterov. Udalosti sú v súčasnosti husté a rýchle, pretože sa vydáva stále viac a viac Shiny, čo z toho robí vzrušujúce obdobie pre hráčov Pokémon Go.

Niantic tiež práve vydal nový úspech Breakthrough task. Teraz môžete stretnúť Articuno, Zapdos, Moltres, Raikou, Entie alebo Suicune pri plnení denných úloh za týždeň. Zatiaľ nie sú žiadne podrobnosti o tom, ako získať určitú verziu alebo či je to náhodné, ale mala by to byť zábavná zmena jedinej verzie na celý mesiac.



Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: