Laura Hamiltonová z A Place in the Sun vyzerá úžasne, keď modeluje „krivky“ bikiny

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Laura Hamiltonová, moderátorka relácie Place in the Sun, bola ohromená, keď modelovala „krivky“ plavky v letnom videu na Instagram .



Táto 39-ročná moderátorka rozprúdila pulzy, keď predviedla svoju závideniahodnú postavu v kúskoch z najnovšej kolekcie Curvy Kate a pózovala vo svojej záhrade v Španielsku.



V drzom videu Laura rozhýbala modré plavky, zladené modré bikiny s nohavičkami s vysokým pásom, po ktorých nasledovali úžasné červené jednodielne s nízkym strihom.



Video zobrazuje moderátorku Channel 4, ako magicky prepínala medzi plavkami a prechádzala okolo vodného prvku na dvore svojho rodinného domu na pobreží Costa Del Sol.

Odborníčka na cestovanie a nehnuteľnosti tancovala spolu s časopisom Vogue by Madonna, keď pózovala v kvetinových bikinách a potom veselo vyhodila plavky do vzduchu.

Moderátorka Channel 4 vychvaľovala svoju postavu v záhrade svojho španielskeho domu



Laura Hamiltonová pochodovala po svojej záhrade v úžasných plavkách

V novom rade @curvykate je toľko možností A tiež podporujú takú veľkú charitu @coppafeelpeople, označila video titulkom spolu s hashtagmi #bodydôvera a # celulitídu .



Charitatívna organizácia CoppaFeel pre povedomie o rakovine prsníka spolupracovala s Curvy Kate na vytvorení podprsenky, ktorá povzbudzuje ženy, aby si pravidelne kontrolovali prsia, a značka tiež obsahuje pripomenutie, aby si dali skontrolovať všetky svoje štítky.

Curvy Kate sa špecializuje na spodnú bielizeň a plavky s košíčkami D až K pre zakrivené dievčatá a nádherná moderátorka Channel 4 má s touto značkou dlhoročné partnerstvo, predtým na sociálnych sieťach predvádzala kúsky zo svojich nových kolekcií.

Laura už predtým spolupracovala s Curvy Kate

Laura zakončila drzé video vyhodením plaviek do vzduchu

Laura žije v San Pedro de Alcántara so svojím manželom Alexom Gowardom a ich dvoma deťmi, sedemročným Roccom a šesťročnou Tahliou.

Moderátorka, ktorá je zástankyňou telesnej pozitivity, sa nedávno podelila o to, ako sa udržiava vo forme aj počas práce v zahraničí, keď nakrúca najnovšiu sériu hitu A Place in the Sun.

Tento týždeň som si so sebou priniesol švihadlo. Rád to skúšam a chodím do hotelových posilňovní. Celý deň som na nohách a naozaj si užívam skvelé stredomorské jedlá, veľa zeleniny a olivového oleja, povedala Laura pre The Sun.

Laura žije v Španielsku, kde natáča najnovšiu sériu filmu Miesto na slnku (Obrázok: Laura Hamilton/Instagram)

Prezradila, že sa snaží zostať fit a držať sa zdravej výživy, nech je kdekoľvek, a uprednostňuje svoje zdravie po diagnostikovaní imunitnej trombocytopenickej purpury (ITP).

Laura si prvýkrát všimla zmeny na svojom tele po tom, čo v roku 2015 porodila dcérku Tahliu, a keď objavila nadmerné modriny na nohách, svokra povedala televíznej hviezde, aby sa okamžite nechala skontrolovať.

Moderátorka sa snaží udržiavať vo forme, kým je doma aj v zahraničí (Obrázok: laurahamiltontv/Instagram)

Autoimunitný stav spôsobuje zníženie počtu krvných doštičiek vo vašej krvi a môže spôsobiť fialové modriny a silnú únavu, ako aj vyrážku nazývanú petechie a dokonca aj krv v moči.

V apríli odhalila svoje šťastie, keď jej diagnostikovali poruchu, a povedala, že má správnu liečbu, aby ju udržala na správnej ceste a zvládla tento stav.

Je to niečo, čo je tak trochu zvládnuté. Mám celkom šťastie. Nevadí, podelila sa.

Čítaj viac

Čítaj viac

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: