OnePlus 7 Pro má ZAKRÚTENÝ displej, vysúvaciu selfie kameru a 5G pripojenie

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

OnePlus sa pripravuje na uvedenie svojich smartfónov novej generácie a je tu najmä jedno zariadenie, z ktorého sú fanúšikovia čínskej technologickej značky veľmi nadšení.



O vlajkovej lodi spoločnosti, OnePlus 7 Pro, sa hovorí, že má 6,64-palcový zakrivený Quad HD+ Super AMOLED displej – veľký krok vpred oproti OLED obrazovkám, ktoré sa vyskytujú na súčasných telefónoch OnePlus.



Displej má vraj a obnovovacia frekvencia 90 Hz , ktorá je vyššia ako väčšina telefónov, čo naznačuje, že OnePlus by mohol byť zameraný na mobilných hráčov.



Zakladateľ a generálny riaditeľ OnePlus Pete Lau zverejnil oficiálny teaser na Twitter začiatkom tohto týždňa, s dôrazom na „hladkosť“ zariadenia, čo môže byť odkaz na túto obnovovaciu frekvenciu.

Zadný fotoaparát bude mať tri šošovky, vrátane 48-megapixelového primárneho objektívu, teleobjektívu a ultraširokouhlého objektívu.

K dispozícii bude aj vysúvacia selfie kamera, ktorá odstraňuje potrebu „zárezu“ v hornej časti displeja.



OnePlus 7 Pro bude mať procesor Qualcomm Snapdragon 855 a bude dodávaný s možnosťou 5G pripojenie , podľa správ.

Hovorí sa, že má 4000 mAh batériu a bude obsahovať technológiu Warp Charge 30 od OnePlus, ktorá poskytuje 50% nabitie len za 20 minút a 100% nabitie za hodinu.



Očakáva sa, že OnePlus predstaví nové zariadenie na veľkej udalosti 14. mája, kde sa pochváli aj lacnejším OnePlus 7.

Hovorí sa, že OnePlus 7 má buď 6,2-palcový alebo 6,4-palcový plochý OLED displej s výrezom v tvare slzy v hornej časti obrazovky pre selfie kameru.

Uniknutý obrázok OnePlus 7 (Obrázok: OnLeaks)

Zadný fotoaparát bude mať dve šošovky vrátane 48-megapixelového primárneho snímača.

OnePlus 7 bude mať podľa správ aj procesor Snapdragon 855 a bude mať najmenej 6 GB RAM, ako aj snímač odtlačkov prstov na obrazovke.

Štandardný OnePlus 7 bude pravdepodobne za veľmi podobnú cenu OnePlus 6T , ktorá začína na 499 £.

Verzia Pro však bude stáť viac – potenciálne až 599 GBP alebo 699 GBP v závislosti od toho, či sa rozhodnete pre verziu 5G alebo nie.

Smartfóny
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: