Netflix sa chystá zrušiť tisíce účtov – ako sa uistiť, že ten váš je v bezpečí

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to jedna z najpopulárnejších televíznych a filmových streamovacích služieb, ale Netflix oznámila, že sa chystá zrušiť státisíce účtov.



Netflix vymaže účty zákazníkov, ktorí rok alebo viac nič nepozerali, čo nazýva „zombie účty“.



Vysvetľovalo to: Poznáte ten skľučujúci pocit, keď si uvedomíte, že ste sa na niečo prihlásili, ale nepoužili ste to už celé veky? V Netflixe posledná vec, ktorú chceme, je, aby ľudia platili za niečo, čo nepoužívajú.



Streamovacia služba sa týchto zákazníkov opýta, či si chcú ponechať svoje predplatné, a ak sa im neozve, zruší ich účet.

Netflix tvrdí, že už začal upozorňovať zákazníkov, ktorí 12 mesiacov nič nestreamovali.

Podľa Netflixu predstavujú neaktívne účty niekoľko stoviek tisíc používateľov, čo je menej ako 1 % z celkovej členskej základne.



duchovný význam 20

Rodina sleduje Netflix (Obrázok: Getty/Netflix)

Netflix uisťuje, že pre tých, ktorých účty boli zrušené, bude ľahké znova sa pripojiť k platforme, ak si to želajú.



veľký brat george galloway

Tí, ktorí sa rozhodnú znovu sa pripojiť do 10 mesiacov od zrušenia, budú mať podľa Netflixu stále prístup k svojim obľúbeným, profilom, detailom účtu a preferenciám.

Eddy Wu, riaditeľ Product Innovation v Netflixe, povedal: Dovtedy dúfame, že tento nový prístup ušetrí ľuďom nejaké ťažko zarobené peniaze.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
TV

Ako sa uistiť, že váš účet Netflix je bezpečný

Ak ste aktívnym používateľom Netflixu, našťastie je váš účet v bezpečí.

Medzitým, ak ste na platforme nič nepozerali viac ako rok, Netflix vás bude kontaktovať s otázkou, či si chcete ponechať svoj účet.

Ak sa jej neozvete, automaticky zruší vaše predplatné.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: