Najlepšie príslušenstvo Nintendo Switch, ktoré vám pomôže čo najlepšie využiť vašu konzolu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Stratili ste svoje dieťa Nintendo Switch ? Väčšina rodičov vás bude počuť. A niet pochýb, že ste boli viackrát požiadaní, aby ste investovali do nejakého extra skvelého príslušenstva.



Konzola môže byť skutočne skvelá zábava pre celú rodinu a najlepšie príslušenstvo Nintendo Switch znamená, že sa môže zapojiť každý.



Naeem Adam, AO.com Herný odborník povedal: Ak používate Nintendo Switch ako rodina alebo zdieľané zariadenie, odporúčame vám investovať do páru ovládačov Joy-Con. Keď sú pripojené k hlavnej konzole, fungujú ako jeden ovládač pre všetky vaše obľúbené hry. Ponúkajú tiež flexibilitu, pretože sa dajú používať nezávisle, keď hráte s priateľmi alebo rodinou. Nebudete sa musieť obávať, že ich vyberiete, aby ste zistili, že sa nenabíjajú, pretože sa jednoducho dodávajú s 20-hodinovou výdržou batérie.



„Ak to chcete posunúť o krok ďalej a zvýšiť úroveň svojej hry Mario Kart, môžete sa rozhodnúť pre bezdrôtové koliesko Joy-Con, ktoré sa bez problémov pripojí k vášmu ovládaču Joy-Con – vďaka čomu bude vaša obľúbená závodná hra o niečo pohlcujúcejšia.“

Takže, či už ste fanúšikom Animal Crossing, Pokémon, Fortnite alebo Mario Kart, nižšie sme zhrnuli najlepšie príslušenstvo Nintendo Switch, ktoré vám prinesie veľa zábavy.

Downov syndróm bieleho tigra

Najlepšie príslušenstvo Nintendo Switch

jeden. Pár ovládačov Nintendo Switch Joy-Con – neónová zelená / neónová ružová

Získajte skutočne pohlcujúce hranie s týmito ovládačmi Joy-Con. Môžu fungovať ako jeden ovládač pre vaše obľúbené hry alebo sa dajú používať samostatne, keď hráte s priateľom. Môžete dokonca hrať s jedným v každej ruke pre interaktívne výzvy pre jedného hráča.



Inteligentný HD Rumble vám tiež umožní cítiť sa skutočne zapojený tým, že zažijete presné vibrácie z hry. Každý z nich má výdrž batérie 20 hodín, ale je ľahké hrať dlhšie, pretože sa nabíjajú po pripojení ku konzole Nintendo Switch.

ronnie alebo sullivan sú

Cena: 63 £, AO – kúpte teraz tu



dva. Nabíjacia rukoväť Nintendo Switch Joy-Con

Využite svoje ovládacie prvky Joy-Con na maximum s týmto praktickým úchopom, ktorý vám umožní používať ich ako tradičný ovládač.

Zasuňte ich a vytvorte pohodlný a známy herný zážitok a efektívnu možnosť pre mnoho hier.

Počas nabíjania Joy Con vás tiež udrží v hraní, takže môžete hrať ďalej a pokračovať!

Cena: 24,99 GBP, Nintendo – kúpte teraz tu

3. Herné kolesá Nintendo

Kto by nemal rád závodnú hru? Posúvajte veci na vyššiu úroveň s týmto balíkom s dvojitým herným kolesom, ktorý je ideálny pre výzvy pre viacerých hráčov.

Ponúknu zábavnejší a pohlcujúci zážitok, keď si s priateľmi svištíte po trati.

skutočné sexuálne bábiky

Cena: 14 £, Amazon – kúpte tu teraz

Štyri. Cestovné puzdro Nintendo Switch Lite Deluxe

Vezmite svoj Nintendo Switch kdekoľvek a všade štýlovo s týmto praktickým cestovným puzdrom.

Uistite sa, že je obrazovka chránená a chráňte ju pred poškriabaním na dovolenke (alebo pri dochádzaní!).

Jeden spokojný zákazník napísal: „Skvelý produkt, perfektne sa hodí ku konzole. Ľahký a pevný. Držiak na herné karty a mäkké plstené polstrovanie vo vnútri puzdra dobre fungujú ako stojan a chráni konzolu pred škvrnami.'

Cena: 14,99 £, Argos – kúpte teraz tu

5. Mini bojová palica Nintendo Switch

Nakopni svojho súpera do budúceho týždňa s touto super cool mini bojovou palicou.

Najlepší spôsob, ako hrať všetky tie arkádové klasiky a bojové hry, joystick a tlačidlá ponúkajú lepšiu odozvu a pohlcujúci zážitok.

Cena: 39,99 £, Nintendo – kúpte teraz tu

6. Nintendo Switch Mini ovládač (káblový)

Vylepšite svoju hernú hru s týmto funky ovládačom Nintendo Switch, ktorý je menší ako ostatné a je ergonomicky navrhnutý tak, aby vám pohodlnejšie padol do rúk; je ideálny aj pre deti.

A priznajme si, tá priesvitná žltá je celkom fajn?

811 význam anjelského čísla

Cena: 19,99 £, Nintendo – kúpte teraz tu

7. Numskull Nintendo Switch Ring Fit a súprava príslušenstva Just Dance

S týmto ľahkým balíčkom popruhov si zacvičte a tancujte voľne bez Joy-Cons v ruke.

Ideálne pre každého, kto má rád 'exergaming', je tu popruh na ruku a popruh na nohu, ktorý je ideálny na optimalizáciu výkonu v hrách ako Just Dance a Ring Fit. Ja tak rád trsám trsám...

Cena: 12,99 £, Argos – kúpte teraz tu

muž zjednotený trénerský tím

8. Napájacia súprava Nintendo Switch Cable Kit

Dobre, nemusí to byť najvzrušujúcejšie príslušenstvo Nintendo Switch, ale káblová súprava je nevyhnutná na udržanie tohto hrania dlhšie.

Toto je dodávané s dobrou dĺžkou kábla 2 m pre flexibilitu a používa USB na priame pripojenie ku konzole.

Jeden zákazník povedal: „Táto nabíjačka mi zachránila život, keď nás nedávno na týždeň navštívil môj vnuk a nabíjačku nechal doma! Na druhý deň bola zakúpená nová nabíjačka a hra pokračuje. Táto nová nabíjačka bude teraz u mňa pre budúce návštevy.“

Cena: 13,99 £, Argos – kúpte teraz tu

Pozri Tiež: