Najlepšie príslušenstvo pre váš nový iPhone XS a XR – vrátane puzdier a bezdrôtových slúchadiel

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

S novými telefónmi iPhone, ktoré stoja stovky libier, je rozumné ich chrániť a investovať do príslušenstva, ktoré si môžete ponechať a vydrží, kým nevyjde ďalší telefón.



Či už ide o bezdrôtové slúchadlá, nabíjacie podložky alebo super pevné puzdrá, tu je to, do čoho teraz investovať.



all inclusive dovolenka 2013

Mous, kráľ puzdier na iPhone, zistil, že neuveriteľných 36 % používateľov smartfónov má v súčasnosti poškodený telefón a viac ako polovica si svoj telefón rozbila za posledné tri roky.



Ak sa teda chystáte zhodiť pár stoviek na nový model, chráňte si ho.

Silné prípady

Chráňte ho a vyzerajte dobre

Najdôležitejšia vec na nákupe je, že milujeme módne ochranné puzdrá vojenského stupňa od značiek ako Mous a Tech21 . Prípadne, ak chcete priehľadné puzdro, v ktorom môžete obdivovať svoj nový telefón, vyskúšajte Kryštálový palác Gear 4 prípad.



Obaja už vydali puzdrá na nové modely, takže ich môžete zacvaknúť priamo z krabice.

James Griffith, spoluzakladateľ Mous, hovorí: Dostávame veľa príbehov od zákazníkov a naozaj sme to všetko počuli. Telefóny spadnuté z horských dráh, prejdené nákladnými autami, ukradnuté a zhodené zo stromov opicami v džungli... príbehy sú jednoducho nekonečné!



psa chytila ​​čajka

Pri bezdrôtových slúchadlách si nemusíte robiť starosti s konektorom pre slúchadlá (Obrázok: amazon.co.uk)

je zľahka ppi bezpečný

Všetkým nám chýba konektor slúchadiel, no ten je preč a už sa nevráti.

Namiesto toho vám môžeme navrhnúť adaptér alebo pár bezdrôtových slúchadiel. Môžete si pozrieť naše zhrnutie najlepšie bezdrôtové slúchadlá tu , ale milujeme sa Beats a Goji.

Nabíjacie podložky

Bezdrôtové nabíjačky sú cestou vpred!

Toto RAV Power je k dispozícii od Amazonu za malú cenu 10,99 GBP a je už certifikovaný pre iPhone XS/XR/XS Max/8/8 Plus.

Keďže káble sa neustále lámu, malá investícia by teraz mala zabezpečiť, aby vaša nabíjačka vydržala dlhšie, no zároveň by sa mala nabíjať rýchlejšie.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť