Najlepšie festivalové telefóny na leto 2018 vrátane lacných mobilov za 3,50 £ a novej Nokie 3310

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Festivalová sezóna je za nami, aka jediný víkend v roku, kedy sa oddelíme od našich vzácnych iPhonov, a to všetko kvôli možnosti byť niekoľko metrov od našich hudobných idolov.



Ak teda hľadáte lacnú, ale spoľahlivú mobilnú náhradu, ktorá vás udrží v spojení s priateľmi, kým sa stratíte v poli, zhrnuli sme tie najlepšie telefóny na festivaly od Tesco, Amazon a Argos.



Viac ako desať miliónov Britov plánuje toto leto navštíviť hudobný festival, pričom každý má so sebou techniku ​​v hodnote neuveriteľných 593 libier, tvrdí poisťovňa gadgetov. Chráňte svoju bublinu.



Ušetrite si tento rok pár centov (a sĺz) tým, že namiesto toho vymeníte obľúbený iPhone za jeden z týchto výhodných telefónov.

Nokia 3310, 39 £

Nová Nokia 3310 je vrcholný festivalový telefón

Štýlový telefón s mesačnou výdržou batérie a samozrejme ikonická hra hada, Nokia 3310, bola dnes čerstvo uvedená na trh.



Získajte to od Carphone Warehouse za 44,99 £.

lcatel OneTouch 10.16G, 9,99 £ (predtým 14,99 £)

Bezproblémové slúchadlo, ktoré túto prácu zvládne



Tento mobilný telefón je najlacnejší zo série, stojí menej ako jedlo, no stále má všetky obvyklé funkcie, ako aj baterku a funkciu falošného hovoru.

Získajte to od Ryman za 9,99 £.

Vodafone Alcatel, 3,50 £

Výdrž batérie, ktorá vydrží takmer týždeň, je v dnešnej dobe nevídaná

S výdržou batérie až päť dní, prehrávačom hudby a videa a slotom na micro SD kartu s kapacitou až 32 GB bol tento telefón prakticky vyrobený na festivaly.

Získajte to od Vodafone za 3,50 £.

Nokia 130 na EE, 29,95 £

Má tiež jasnú baterku, ktorá vám pomôže nájsť cestu domov, nech ste kdekoľvek

Vďaka funkciám bluetooth tohto slúchadla si budete môcť zo svojho súčasného smartfónu preniesť všetko, čo potrebujete na víkend, na toto malé číslo.

Získajte to od Argos za 29,95 £

Svitanie 7 cm, 19,95 £

Jednoduchosť skrz naskrz, ako aj dual SIM

Tento telefón vám umožňuje kombinovať prácu a zábavu vďaka dvom slotom na SIM karty, čo znamená, že môžete používať dve rôzne siete a kontaktné čísla.

Získajte to od Argos za 19,95 £

Festivalová móda

Nokia 220, 49 £

Pošlite svoje obľúbené skladby do svojej lacnej Nokie cez bluetooth

Ak chcete klasický telefón, ale bez internetu sa nezaobídete, zoberte si túto Nokiu 220, ktorá má aplikácie Facebook a Twitter, vďaka ktorým budete v spojení. K dispozícii je tiež 2MP fotoaparát a viac ako 50 hodín prehrávania hudby – ideálne na predpitie okolo stanu na tohtoročnom letnom festivale.

Získajte to od Amazon za 49 £

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: