Legendárni komici Jack Black, Kevin Smith, Jason Mewes, Lauren Lapkus a Reggie Watts sa zabávajú na D&D Live for Extra Life

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tvorcovia D&D Čarodejníci z pobrežia a televízna sieť pre videohry G 4 sa zišli, aby usporiadali živé podujatie D&D a spojili hviezdnu, dobrodružnú partiu celebrít, aby si zahrali dobrodružnú stolovú hru Dungeons and Dragons.



Obsadenie výpravnej komédie si oblečie brnenie, bude ovládať svoje zbrane a hádzať kockami v nadchádzajúcom D&D Live „The Lost Odyssey: Last Light Table“, pričom celý výťažok bude venovaný charitatívnej organizácii Extra Life, charite, ktorá venuje peniaze detské nemocnice.



Od svojho vzniku v roku 2008 vyzbieral Extra Life pre choré a zranené deti viac ako 70 miliónov dolárov.



(Obrázok: WireImage)

je jamie gay

Už teraz môžete prispieť na Extra život tu a dostať sa dopredu.

Tím tvoria legendárni hrdinovia, známi svojimi komediálnymi schopnosťami a pohotovými improvizačnými zručnosťami, ako aj senzačnými vyčíňaniami.



K hollywoodskej legende a rockerovi Jackovi Blackovi sa pripojí kultový režisér, spisovateľ a herec Kevin Smith, ako aj komik, hudobník a hudobný pomocník v The Late Late Show Jameho Cordena, Reggie Watts.

Tím bude tvoriť filmový producent a komik Jason Mews, ako aj herca Orange is the New Black a Lauren Lapkus z Teórie veľkého tresku.



Tím povedie veteránka Dungeon Master Kate Welch známa svojimi úžasnými schopnosťami D&DKanál YouTube Fungeons & Flagons.

west ham členovia ICF

K týmto piatim statočným hrdinom sa pripojí aj tajomný, zatiaľ neoznámený špeciálny hosť.

Ke Kevinovi Smithovi sa pridali Jason Mews a Jason Lee (Obrázok: Instagram: @ThatKevinSmith)

Naša skupina dobrodruhov bude vedená k vyšetrovaniu drakov, krakénov a kráľovien morských obrov.

Kate Welch povedala o celebritách, ktoré sa k nej pridali:

Preboha, si si istý, že chceš tých ľudí posadiť za D&D stôl so mnou? Som si celkom istý, že to bude prešľap, ale možno práve o tom je D&D Live.

Úprimne povedané, je mi cťou utkať príbeh pre túto skupinu neuveriteľne zábavných ľudí. Bude to relácia, na ktorú nezabudnete!

The Lost Odyssey: Last Light Table sa uskutoční počas D&D Live 16. a 17. júla pri 20:00 BST a bude sa vysielať na D&D Trhnutie a YouTube kanálov, ako aj G4TV Trhnutie a YouTube kanály.

autonehoda caitlyn jenner
Najnovšie herné recenzie

Fanúšikovia, ktorí sledujú, tiež dostanú viac informácií o pripravovaných produktoch od Wizards of the Coast, ako aj rozhovory s hlavnými dizajnérmi stojacimi za každoročným príbehom D&D „The Wild Beyond the Witchlight“, zdrojovou knihou D&D, ktorá sa odohráva v rovine Magic: The Gathering. Strixhaven.

Okrem toho je pre fanúšikov D&D naplánovaných aj niekoľko prekvapení, aby sa na túto udalosť nabudili.

Budete sledovať, kto bude podľa vás špeciálnym hosťom? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: