Koľko údajov budete potrebovať na streamovanie Majstrovstiev sveta vo futbale 2018

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Predstavte si to: ste v 78. minúte, keď sledujete Portugalsko vs Španielsko, keď zrazu dostanete tú obávanú správu: Spotrebovali ste všetky svoje dáta.



S toľkými hrami, ktoré sa majú odohrať keď sme v práci, sme si istí, že po oficiálnom začatí majstrovstiev sveta koncom tohto mesiaca si bude pár z nás robiť takticky načasované prestávky na obed a streamovať zápasy z mobilu.



TV program crufts 2019

Tak cenovo dostupný predajca mobilných telefónov Fonehouse presne vysledoval, koľko mobilných dát budú futbaloví fanúšikovia potrebovať na streamovanie Majstrovstiev sveta vo futbale 2018 na svojich smartfónoch – a možno budete prekvapení.



Zdá sa, že najväčšie požiadavky na údaje pochádzajú od populárnych tímov Francúzsko, Argentína, Brazília a Nemecko, pričom sa očakáva, že každá z týchto krajín odohrá sedem zápasov, čo znamená, že futbaloví fanúšikovia budú na streamovanie potrebovať aspoň 3,15 GB dostupných údajov.

Začnite si šetriť svoje už teraz - keďže prídete na majstrovstvá sveta vo futbale (Obrázok: Fonehouse)

345 význam anjelského čísla





Samozrejme, ak niektorý z veľkých tímov nečakane vypadne v úvodných fázach turnaja, toto číslo sa výrazne zníži. Každý oblak...

durrellov skutočný život

Ďalšie požiadavky na veľké dáta prichádzajú zo Španielska, Portugalska a Belgicka, takže ak plánujete povzbudiť Ronalda, možno by ste si mali na chvíľu odvyknúť od Snapchatu...

Fanúšikovia Saudskej Arábie budú spokojní, pretože sa očakáva, že tím odohrá iba tri hry, čo znamená, že horliví nasledovníci tímu budú potrebovať iba 1,3 GB údajov na streamovanie saudských zápasov.

Anglickí fanúšikovia budú tiež potešení (alebo možno nie až tak potešení, ak to znamená, že tím Garetha Southgatea vypadne už v počiatočných fázach), keď sa dozvedia, že na streamovanie hry svojho obľúbeného tímu by im malo stačiť iba 1,8 GB dát.

Raz v živote by sme si v skutočnosti mohli želať niekoľko poplatkov za dáta navyše, ak to znamená, že Anglicko pôjde na tohtoročných majstrovstvách sveta ešte ďalej...

Majstrovstvá sveta 2018

Podľa Fonehouse , všetky vyššie uvedené informácie sú založené na sledovaní majstrovstiev sveta buď prostredníctvom aplikácie BBC iPlayer alebo ITV hubu, pričom obaja budú premietať zápasy.

tej lalvani dragons den
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: