Nová ohromujúca priateľka modelu Gossip Girl Ed Westwick Tamara Francesconi je odhalená

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Ed Westwick opäť našiel lásku s modelkou Tamarou Francesconi, rok po jeho rozchode s americkou herečkou Jessicou Serfaty.



Kráska narodená v Juhoafrickej republike upútala pozornosť sama o sebe, pretože si vybudovala impérium 31,5 000 sledovateľov na Instagram .



28-ročná Tamara spestruje svoj účet na sociálnych sieťach svojím ultra glam životným štýlom, keď svoje dni prežíva cestovaním na chladné miesta a modelingom pri bazéne.



Modelka nespomalila a prezradila, že bola v Los Angeles, ale plánovala si urobiť výlet do New Yorku a potom do Londýna v najbližších týždňoch.

Ed Westwick opäť našiel lásku s modelkou Tamarou Francesconi, rok po jeho rozchode s americkou herečkou Jessicou Serfatyovou. (Obrázok: Instagram)

michael family gogglebox

Kráska narodená v Juhoafrickej republike upútala pozornosť sama o sebe, pretože si na Instagrame vybudovala impérium 31,5 tisíc sledovateľov. (Obrázok: Instagram)



Tmavovláska je zapísaná ako modelka do agentúry The Circle a využíva svoje sociálne siete na predvádzanie svojich najlepších prác.

Premier prize money 2014

Napriek tomu, že je zanietenou používateľkou sociálnych médií, svoju romantiku s Edom Instagramom ešte neoficiálne.



Ich romantika vyšla najavo začiatkom tohto týždňa, keď boli prvýkrát na snímke na obede s Edovou mamou v Mel's Diner vo West Hollywood.

Tamara, 28, spestruje svoj účet na sociálnych sieťach svojím ultra glam životným štýlom, keď svoje dni prežíva cestovaním na chladné miesta a modelingom pri bazéne. (Obrázok: Instagram)

Tmavovláska je zapísaná ako modelka do agentúry The Circle a využíva svoje sociálne siete na predvádzanie svojich najlepších prác. (Obrázok: Instagram)

Tvrdí sa, že Tamara je už „bezhlavo“ zamilovaná do Eda a on ju hrdo ukazuje svetu ako svoju priateľku.

Dvojica bola podľa správ zmietaná v romániku, keďže spolu chodili už niekoľko týždňov.

Povedal zdroj Slnko : Tamara je s ním hlava nehlava a Ed je hrdý na to, že každému hovorí, že Tamara je jeho priateľka.

Všetci jeho priatelia a rodina to schvaľujú a myslia si, že sa k sebe skvele hodia.

ktoré obchody homebase sa v roku 2018 zatvárajú

Modelka nespomalila a prezradila, že bola v Los Angeles, ale plánovala si urobiť výlet do New Yorku a potom do Londýna v najbližších týždňoch. (Obrázok: Instagram)

dale winton priberanie na hmotnosti

Napriek tomu, že je zanietenou používateľkou sociálnych médií, svoju romantiku s Edom Instagramom ešte neoficiálne (Obrázok: Instagram)

Jeho nová začínajúca romanca prichádza po tom, čo bol zbavený obvinení zo sexuálneho napadnutia.

Herec bol obvinený zo znásilnenia dvoma ženami a sexuálneho napadnutia treťou, tvrdí, že tieto obvinenia vehementne poprel.

Westwick bol očistený minulé leto, keď sa prokurátori v Los Angeles rozhodli nepokračovať v tejto záležitosti pre nedostatok dôkazov.

Keď sa tieto tvrdenia prvýkrát objavili, jeho kariéra sa zdalo byť ohrozená, pretože bol vystrihnutý z drámy BBC Agatha Christie Ordeal of Innocence, keď bol vyšetrovaný.

Westwick bol zbavený obvinení zo sexuálneho napadnutia minulé leto, keď sa prokurátori v Los Angeles rozhodli nepokračovať v tejto záležitosti pre nedostatok dôkazov. (Obrázok: BBC)

Dráma bola dokončená, keď sa objavili správy o vyšetrovaní, takže scény, v ktorých bol, boli znovu natočené s iným hercom, Christianom Cookom.

novoročné otváracie hodiny predajní

Prehliadka sa oddialila o niekoľko mesiacov – mala sa vysielať počas Vianoc 2017, ale prerušilo sa to až do Veľkej noci 2018, aby sa umožnilo pretáčanie.

V čase, keď boli obvinenia proti Westwickovi zrušené, hercov právnik Blair Berk vydal vyhlásenie, v ktorom povedal: „Dôkazy boli od začiatku jasné, že každé z obvinení týchto troch žien bolo absolútne nepravdivé.

Tipy redaktorov šoubiznisu

„Je to hanba, že existujú takí, ktorí tento prípad vopred odsúdili a že trvalo viac ako 8 mesiacov, kým bol Ed oficiálne zbavený všetkých týchto obvinení.

'Dúfam, že tí, ktorí tu urobili taký rýchly úsudok a nevedeli nič o bohatom dôkaze o nevine v tomto prípade, budú nabudúce váhať, kým takto verejne obvinia niekoho, kto sa nedopustil žiadneho previnenia.'

Obvinenia sa mali týkať incidentov z roku 2014.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: