Meniaca sa tvár Jennifer Aniston – akú prácu odviedla hviezda Priateľov?

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Jennifer Aniston je nielen talentovaná, ale aj neuveriteľne krásna a ak sa dá veriť správam, jedna z najkrajších hviezd v Hollywoode.



Teraz 50-ročná Jen sa preslávila v 90. rokoch ako rozmaznané malé bohaté dievča Rachel Greene vo filme Priatelia, ktorú realita života v New Yorku rýchlo dostala do formy.



Odvtedy sa stala jednou z najvýnosnejších hollywoodskych hviezd vďaka svojej šikovnej schopnosti vycítiť trhák v pokladniach, keď si zahrala vo filmoch Horrible Bosses, Cake a Marley & Me.



vianočný filmový obrázkový kvíz

Čo teda urobila dvakrát vydatá Jennifer, aby si zachovala svoj neuveriteľný vzhľad? Svoju upravenú postavu obmedzuje na prerušovaný pôst, denné cvičenia jogy a vysokooktánové boxerské cvičenia.

Jennifer, vyobrazená v roku 1995, bola vďaka popularite jej postavy z Priateľov známa ako priekopníčka strihu „Rachel“. (Obrázok: Getty Images)

Čo si však herečka urobila s tvárou?



koľko rokov má manželka Petra andreho

Hovorca pre Glow od MYA vysvetľuje: „Navrhol by som, aby si Jennifer dala injekcie proti vráskam, často označované ako botox, do čela a okolo očí.

„Toto nechirurgické ošetrenie vytvorí hladké čelo a obmedzí akékoľvek zamračenie alebo mimické vrásky. Liečba zvyčajne trvá tri až šesť mesiacov; ako sa svalová činnosť postupne vracia, linky a vrásky sa začínajú znovu objavovať a je potrebné ich znova liečiť.



Jen na premiére Troy v máji 2004 (Obrázok: Getty Images)

Jennifer v roku 2003 (Obrázok: Getty Images)

„Tento postup môže poskytnúť vzhľad hladšej pokožky, ak chcete dosiahnuť mladistvý vzhľad, alebo sa dá použiť ako preventívne opatrenie na spomalenie procesu starnutia.

„Jennifer už predtým otvorene hovorila o rinoplastike (často označovanej ako plastika nosa), aby si napravila vychýlenú prepážku vo svojich dvadsiatich rokoch. Tento chirurgický zákrok by mohol vysvetliť zmenu na Jenniferinom nose, ale veríme, že si možno vyžiadala štíhlejší, prirodzenejší mostík a špičku, takže ide o kozmetickú rinoplastiku.

Na 50 rokov vyzerá úžasne, čo pripisuje prerušovanému pôstu a dennej joge (Obrázok: WireImage)

„Výsledok zákroku je veľmi prirodzený a stále zodpovedá prirodzeným proporciám jej tváre. Cena zákroku rinoplastiky závisí od mnohých rôznych fyziologických faktorov, použitých techník a chirurga, ktorý zákrok vykonáva. Zvyčajne sa pohybujú od 6 000 do 10 000 £.

Hviezda miluje cvičenie - ale dopraje si aj týždenný oddychový deň (Obrázok: Jimmy Kimmel Live)

najdrahšia sexuálna bábika

'Jenniferovmu veku odpornému vzhľadu mohli trochu pomôcť chirurgické a nechirurgické zákroky, aj keď je zrejmé, že má úžasné gény.'

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: