Jeff Goldblum sa vracia ako ikonická postava v novej videohre Jurský svet

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Obrat Jeffa Goldbluma ako charizmatického matematika Dr. Iana Malcolma je nepochybne jedným z vrcholov pôvodného filmu Jurský park, či už je to jeho podmanivá reč o teórii chaosu, jeho hrozivé varovanie, že „život... si nájde cestu“ alebo jeho zotavenie sa bez trička po zábeh s T-Rexom.



Fanúšikovia sa teraz môžu radovať, keďže sa vracia nielen Dr Malcolm Jurský svet filmové pokračovanie Fallen Kingdom, ale Goldblum bude tiež stvárňovať postavu ešte raz v nadchádzajúcej videohra Vývoj Jurského sveta.



Sám Jeff Goldblum vo video oznámení odhaľuje svoju podobu v hre, ktorá má zrejme hodnotenie '10 Goldblums', čo je maximálny dosiahnuteľný počet 'Goldblums'. Metacritic vyžrať vaše srdce.



Na Zemi nie je nič ako pravá, bonafide, elektrifikovaná šesťvozňová jednokoľajka (Obrázok: Frontier / Universal)

Hra od vývojárov Frontier je sim strategickým titulom, ktorý si hráči vytvárajú a riadia svoje vlastné dinosaurus zábavný park na Isla Nubar, ikonickom mieste z filmov.

Geneticky vytvoríte nové plemená dinosaurov a postavíte nové atrakcie a zariadenia. Spomeňte si na klasický zábavný park Bullfrog, ale s obrovskými ľudožravými jaštericami a elektrickými plotmi namiesto chorých ľudí.



Radšej sa uistite, že tie ploty sú v dobrom stave (Obrázok: Frontier / Universal)

Goldblum - ako Malcolm - slúži ako sprievodca hráča, ktorý vám pomôže, keď budete v priebehu hry čeliť morálnym rozhodnutiam a taktickým rozhodnutiam.



Vzhľadom na to, že v prvom filme bol skutočne hlasom rozumu, nevedeli sme si predstaviť nikoho lepšieho, kto by nám poradil, keď sa snažíme vybudovať zoologickú záhradu plnú týčiacich sa predátorov.

Hra by mala byť spustená toto leto Xbox One , Playstation 4 a PC, aby sa spojilo s uvedením v kinách Jurský svet: Padlé kráľovstvo v júni.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: