iOS 11.3: Čo môžete očakávať od novej aktualizácie systému od spoločnosti Apple, ktorá sa spúšťa DNES

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Po mesiacoch očakávania, Apple dnes popoludní konečne spustí svoju aktualizáciu iOS 11.3.



Nový operačný systém bude dostupný pre iPhone, iPad a iPod touch a očakáva sa, že bude predstavený na podujatí Apple „Let's Take a Field Trip“ v Chicagu dnes o 16:00 BST.



V januári spoločnosť Apple odhalila niektoré z nových funkcií, ktoré možno v aktualizácii očakávať.



Jednou z kľúčových aktualizácií je batéria – funkcia, ktorá bola nedávno spochybnená, keď sa ukázalo, že Apple zámerne spomaľoval batérie v starších modeloch.

Našťastie spoločnosť Apple potvrdila, že v systéme iOS 11.3 si používatelia budú môcť pozrieť stav svojej batérie a vypnúť toto „obmedzenie batérie“.

okres červených svetiel uk

Apple povedal: Používatelia teraz môžu vidieť, či je funkcia správy napájania, ktorá dynamicky spravuje maximálny výkon, aby sa predišlo neočakávaným vypnutiam, prvýkrát predstavená v iOS 10.2.1, zapnutá a môžu sa rozhodnúť ju vypnúť.



Nový drak Animoji (Obrázok: Apple)

Apple pridal novú lebku Animoji (Obrázok: Apple)



Animoji – animované emotikony, ktoré napodobňujú hlas a výrazy tváre používateľa – tiež dostali aktualizáciu v podobe štyroch nových postáv.

Apple povedal: iOS 11.3 predstavuje štyri nové Animoji, ktoré prinášajú iPhone X používatelia možnosť vyjadriť sa ako lev, medveď, drak alebo lebka.

Vďaka spolupráci s čipom A11 Bionic a kamerou TrueDepth v iPhone X je zachytených, analyzovaných a následne animovaných viac ako 50 rôznych pohybov svalov tváre, čo používateľom umožňuje posielať správy Animoji ako jedna zo 16 rôznych postáv.

Dianne Buswell a Joe Sugg

Apple aktualizoval aplikáciu Health, takže používatelia môžu ukladať svoje záznamy z nemocníc a kliník (Obrázok: Apple)

Do ARKitu v iOS 11.3 bolo pridaných aj niekoľko nových skúseností s rozšírenou realitou.

Okrem vodorovných povrchov, ako sú stoly, teraz ARKit dokáže rozpoznať a umiestniť virtuálne objekty na zvislé povrchy, ako sú steny.

Apple povedal: Pomocou pokročilých techník počítačového videnia na nájdenie a rozpoznanie polohy 2D obrázkov, ako sú nápisy, plagáty a umelecké diela, môže ARKit integrovať tieto obrázky zo skutočného sveta do zážitkov AR, ako je napríklad naplnenie múzea interaktívnymi exponátmi alebo prinesenie filmového plagátu do života.

Do ARKitu v iOS 11.3 bolo pridaných aj niekoľko nových skúseností s rozšírenou realitou (Obrázok: Apple)

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Pohľad na skutočný svet cez kameru má teraz o 50 percent vyššie rozlíšenie a podporuje automatické zaostrovanie pre ešte ostrejšiu perspektívu.

V snahe uľahčiť sledovanie vášho zdravia spoločnosť Apple aktualizovala aj aplikáciu Health, takže používatelia môžu ukladať svoje záznamy z nemocníc a kliník, ak chcú.

Apple povedal: Pacienti zo zúčastnených zdravotníckych zariadení budú mať informácie z rôznych inštitúcií usporiadané do jedného zobrazenia a budú dostávať pravidelné upozornenia na svoje laboratórne výsledky, lieky, stavy a ďalšie. Údaje zdravotných záznamov sú šifrované a chránené prístupovým kódom.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: