Odhalené hry PS Plus na júl 2018 – toto sú BEZPLATNÉ hry, ktoré môžete tento mesiac získať na PS4

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Majitelia PlayStation 4 s predplatným PS Plus dostávajú počas mesiaca júl na stiahnutie novú várku bezplatných hier, takže ak hľadáte zámienku na to, aby ste sa schovali dovnútra, aby ste sa vyhli horúčavám, máte šťastie.



Ale tentoraz Sony sa očividne cítia celkom veľkoryso, keď ponúkajú vedľa obvyklých dvoch titulov navyše PS4 hry.



Na E3 konferencia herného giganta odhalili ten trhák FPS Call of Duty: Black Ops 3 sa rozdáva ako bonus do 11. júla.



Ak ste sa ešte nedostali k tomu, aby ste si to zahrali, toto je skvelá šanca dobehnúť túto franšízu pred vydaním Black Ops 4 (alebo COD BLOPS IIII, ak chcete získať chuť) koncom tohto roka.

Vyšetrujte sériového vraha v Heavy Rain

Otestujte si svoje schopnosti v Absolveri



Okrem niektorých akcií Call of Duty si predplatitelia PS Plus môžu stiahnuť aj online RPG bitkár Absolvovať a rozvetvené tajomné dobrodružstvo Silný dážď , pričom obe budú dostupné od 3. júla.

PS3 Majitelia sa tiež môžu pozrieť na kreslenú plošinovku Rayman 3 HD a Extrémny exorcizmus ako bezplatné sťahovanie, zatiaľ čo tie s a PS Vita môže získať názov akcie zhora nadol Vesmírni vládcovia (čo je hra Cross Buy, ktorú možno hrať aj na PS4) a naratívna hra Zero Escape: Zero Time Dilemma za výhodnú cenu nula libier z obchodu PlayStation Store.



Ako vždy, pamätajte na to, že ak zrušíte predplatné PS Plus, už nebudete môcť hrať žiadnu z bezplatných hier, ktoré ste si predtým stiahli. Ak sa rozhodnete v budúcnosti obnoviť svoje členstvo, váš prístup k hrám bude obnovený.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: