Hatchimals: Ako vyťažiť maximum zo svojho nového robotického miláčika – a tipy pre rodičov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Jednou z populárnych výpredajových hračiek v tomto roku je Hatchimals domáce zvieratá . Sú to mechanické stvorenia, ktoré prichádzajú vo svojom vlastnom vajíčku, vyliahnu sa a potom sa vyvíjajú z bábätka cez batoľa do detskej podoby.



Toto je jedna technologická hračka, ktorú si nechcete pripraviť pred Vianocami, pretože liahnutie je jednorazová záležitosť, ktorú nemožno resetovať.



Aby sme vám pomohli vyťažiť zo svojho Hatchimal Tieto videonávody som dal dokopy so Spin Masterom a niektorými testovacími rodinami.



Štádium liahnutia

Po vybratí vajíčka z obalu a vytiahnutí špendlíkov v spodnej časti začne vydávať zvuky a svietiť. Deti musia vajíčko držať, nakláňať a ťukať, aby interagovali s tvorom vo vnútri, skôr než sa začne liahnuť.

Približne po 20 minútach je pripravené na vyliahnutie vajca, zobrazí dúhové farby a zahrá fanfárovú melódiu.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Farba očí

Kým sa liahne, musíte neustále venovať pozornosť farbe svetla vajíčka - to sú oči stvorenia.



má carol vorderman mal prácu prsia

Červená znamená, že Hatchimal je rozrušený a je potrebné ho potrieť o spodok vajíčka.

Oranžová znamená, že si musí odgrgnúť tak jemne, aby sa zdvihol vietor. Niekedy to štikúta a oranžové oči budú blikať. Ťuknite na vajíčko, aby ste zahnali škytavku.



zelená oči znamenajú, že Hatchimal je chorý. Aby ste im pomohli, musíte vajíčko trieť a nakloniť.

Tmavomodrá oči sú znakom toho, že stvorenie je vystrašené, preto si potrite spodok vajíčka, aby ste sa cítili bezpečne.

Keď ide Hatchimal spať, má biely oči. Prebuďte ho poklepaním alebo naklonením.

Ako pokračuje liahnutie, vystúpi z ulity. Ak to chcete urýchliť, môžete potiahnuť malé kúsky.

Sophie Turner a Maisie Williams

Nakoniec bude tvor úplne voľný a možno ho vytiahnuť zo spodnej časti vajíčka. To si vyžaduje trochu sily. Odstráňte ochranný plast a bude spievať pieseň k narodeninám.

Akonáhle je vonku, prejde tromi štádiami vývoja; dieťa, batoľa a dieťa. Zakaždým, keď sa presunie do ďalšej fázy, jeho oči sa sfarbia do dúhy a hrá fanfárovú melódiu.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Baby Stage

Počas fázy bábätka môžete svojho Hatchimala maznať a kŕmiť ho nakláňaním a klovaním. Ak oči zožltnú, môžete ich rozvíjať šteklením alebo kolísaním. Ak zozelenajú, tak ho privoňajte, aby ste sa cítili lepšie.

Štádium batoliat

Počas fázy batoľaťa môžete Hatchimalovi stlačiť bruško, aby sa mu zafarbili oči a prinútili ho povedať prvé slová. Keď sú jeho oči žiarivo biele, môžete ho tlieskať, aby kráčal dopredu a otáčal sa.

svadobné šaty angelina jolie

Stlačte jeho brucho, kým jeho oči nebudú fialové a stlačte jeho hlavu, aby sa váš Hatchimal roztancoval.

(Obrázok: Splash News)

Detská scéna

Poslednou fázou je štádium dieťaťa. Teraz môžete hrať rôzne hry. Silly Sounds vyzýva deti, aby kopírovali vzory a pohyby, ktoré vytvoril Hatchimal.

Tag je hra na ťukanie, v ktorej musíte poklepať Hatchimalovi na hlavu, keď blikajú oči – pokiaľ nie sú modré a on sa vás nesnaží oklamať.

počasie dnes v Londýne

Hatchimal Says je kopírovacia hra, v ktorej vám zvieratko povie, čo máte robiť, v závislosti od farby jeho očí. Nakoniec, Psychic Hathchimal je ako šťastná osmička. Položte mu otázku a dá vám odpoveď áno alebo nie.

Tipy pre rodičov

Niekoľko tipov na záver je mať pripravené náhradné batérie. Aby ste ich nasadili, odskrutkujte Hatchimal na spodnej strane a uistite sa, že sú orientované podľa označenia.

Hatchimal môžete uspať aj tak, že ho na 8 sekúnd nakloníte hore nohami, čo je užitočné pre rodičov, ktorých po spaní obťažujú drobné stvorenia.

Dobré aj pre rodičov, ak podržíte Hatchimal za brucho pri zapnutí na 4 sekundy, prepne sa do režimu polovičnej hlasitosti.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: