Google zverejnil štyri farebné možnosti pre nový Pixel 3 a jedna z nich je DIVNÁ

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Google je pripravený oznámiť nové pixelov 9. októbra a povesti naznačujú, že budú dva modely v štyroch rôznych farbách.



príčina smrti marilyn monroe

Na a stránka s ukážkou pre nové telefóny je zobrazený základný prehľad. Kliknutím na logo Google na zariadení budete prepínať medzi tromi farebnými schémami.

Všetky tri nové farebné možnosti sú tvorené dvoma odtieňmi, ako v prípade predchádzajúcich Google Pixelov. Prvá je biela a šedá. Druhá je čierna a tmavošedá – obe vyzerajú rovnako ako minuloročné možnosti – a tretia je akási dvojfarebná mint. Nezvyčajné.



Predchádzajúce úniky naznačovali, že Pixel dostane zárez na obrazovke ako iPhone XS

Predchádzajúce úniky naznačovali, že Pixel dostane zárez na obrazovke ako iPhone XS (Obrázok: Dizajnér telefónu)




Ale počkajte, povedali sme štyri nové farby.

Podľa tweetu od Cas van Dinter na štvrtú farbu, ružovú, sa odkazuje v zdrojovom kóde stránky.

Zobrazuje dvojfarebnú ružovú farbu s rovnakým svetlom/tmavým tieňovaním, ktoré rozbíja zadnú časť telefónu.

Stránka však neposkytuje oveľa viac ako farebné možnosti. Na displeji nie je žiadny viditeľný zárez, o čom sa hovorilo, že Google predstavuje s novým Pixelom.



Je zaujímavé, že niektoré úniky naznačujú, že väčší telefón, Pixel 3 XL, bude mať 3D prednú kameru, ktorá mu umožní rozpoznať vašu tvár a bezpečne odomknúť váš telefón.

3-cestný bozk

S touto 3D kamerou by však prišiel zárez, ktorý by niektorým používateľom Androidu mohol vadiť.



Povráva sa, že medzi ďalšie nové funkcie patrí sklenená zadná strana, ktorá by Googlu umožnila pridať k Pixelu bezdrôtové nabíjanie, čo je veľmi žiadaná funkcia.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Hovorí sa tiež, že telefóny obsahujú procesor Qualcomm Snapdragon 845 spolu s aktualizáciou na 6 GB pamäte (minuloročné modely mali oba 4 GB).

Mnoho používateľov bude nadšených z kamier na týchto telefónoch, pretože Google dokázal, že dokáže vytvárať úžasné obrázky zo svojich jednotlivých fotoaparátov. Niektorí kritici dokonca tvrdia, že telefóny Pixel prekonávajú iPhone od Apple s duálnymi fotoaparátmi.

Horúcou témou bude aj cena. Telefóny Pixel od Googlu sú zvyčajne lacnejšie ako iPhone od Apple, no nie o veľa. Zmení sa to tento rok, keďže telefóny budú ešte drahšie?

Existujú tiež fámy že Google predstaví oklieštenú verziu Pixel, ktorá využíva Android Go Edition. Android Go Edition, navrhnutý pre zariadenia s nižšou spotrebou energie, znižuje veľkosť aplikácií a znamená, že telefóny s obmedzeným úložiskom môžu ponúknuť skvelý výkon.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: