Flickr tento týždeň VYMAZÁ vaše staré fotografie – takto si môžete svoje snímky uložiť

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to jedna z najpopulárnejších stránok na zdieľanie fotografií, ale Flickr začne odstraňovať staré fotografie tento týždeň.



Kým predtým mali používatelia na stránke povolený jeden terabajt (približne 200 000 fotografií) bezplatného úložiska, Flickr nedávno aktualizoval svoje zmluvné podmienky a zmenil to na iba 1 000 fotografií.



Tí, ktorí chcú uložiť viac ako toto, budú musieť začať platiť 38 £ (49,99 USD) ročne.



V blog Flickr pri vysvetľovaní zmien povedal: Sprístupnenie úložiska zadarmo malo neblahý účinok, že sa pre celú generáciu členov Flickru presvedčilo, že úložisko – a dokonca ani samotný Flickr – nestojí za to, aby ste zaň platili.

Flickr nedávno aktualizoval svoje zmluvné podmienky a obmedzil používateľov na iba 1 000 bezplatných fotografií (Obrázok: Flickr)

Nič nemôže byť ďalej od pravdy: neexistuje miesto ako Flickr na zdieľanie, objavovanie, učenie sa a interakciu s fotografiou.



A keďže ukladanie desiatok miliárd fotografií členov Flickru je neuveriteľne drahé, potrebujeme, aby nám naši najaktívnejší členovia pomohli pokračovať v investíciách do stability, rastu a inovácií Flickru.

Zmena prichádza krátko po tom, čo Flickr získal SmugMug, ktorý nikdy neponúkal bezplatnú službu.



Najnovšie technické novinky

Ak nechcete platiť za ukladanie fotiek na Flickr, musíte konať rýchlo – Flickr začne vaše fotky zbierať zajtra!

Našťastie existuje niekoľko možností, ako uložiť svoje vzácne fotografie:

1. Sťahujte obrázky v dávkach po 500 ks prostredníctvom fotoaparátu

2. Požiadajte Flickr o všetky vaše údaje. To bude zahŕňať fotografie, ako aj komentáre a údaje GPS

Flickr dodal: Veríme, že toto je správna cesta k vybudovaniu udržateľnej budúcnosti pre Flickr a našu komunitu, aby sme mohli pokračovať vo vývoji funkcií a produktov, ktoré budú formovať svet fotografie v nasledujúcich rokoch.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: