Assassin's Creed Origins získava bezbojový vzdelávací režim na výučbu histórie starovekého Egypta

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Assassin's Creed Origins, desiaty diel mimoriadne úspešnej akčnej dobrodružnej hernej série od Ubisoft , vychádza budúci mesiac po krátkej prestávke, aby séria získala toľko potrebný oddych.



Hra Origins, odohrávajúca sa v starovekom Egypte počas obdobia Ptolemaiovcov, bude rozprávať fiktívnu históriu udalostí zo skutočného sveta, pričom bude plniť úlohy a mlátiť nepriateľov.



lily james matt smith

Viete, bežná videoherná záležitosť.



Avšak pre tých, ktorí sa viac zaujímajú o prostredie a jeho históriu než pôvodný príbeh Origins a bojovú hrateľnosť, je teraz pripravený vzdelávací režim.

Assassin's Creed Origins Discovery Tour

Vzdelávací režim Assassin's Creed Origins vás naučí o histórii starovekého Egypta

Bezplatná aktualizácia „Discovery Tour“, ktorá má vyjsť začiatkom roka 2018, zachováva otvorený svetový aspekt Origins, ale odstraňuje príbeh a boj, namiesto toho vám poskytuje prehliadky so sprievodcom a informácie o starovekom Egypte.



cudzinci itv koľko epizód

Je to prekvapivý krok, ak vezmeme do úvahy, že existuje len málo herných franšíz viac mainstreamových ako Assassin's Creed , ale je to neuveriteľne vítané.

Aktualizácia zdravia michaela Schumachera

Pôvodne ma Assassin's Origins nijako zvlášť neuchvátil, ale pokojný režim prehliadok histórie mi môže priniesť výpredaj a určite sa bude hodiť študentom.



Assassin's Creed Origins vychádza na PS4, Xbox One a PC 27. októbra.

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: