Apple zverejnil nové názvy iPhonov ako XS, XR a XS Max

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Apple nechtiac prezradil mená nového iPhony pred ich spustením dnes.



Skrytý kód webovej stránky odhalil, že názvy budú iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR.



ariana grande final fantasy

Objav bol urobený, pretože aktualizácia internetového obchodu Apple obsahovala nejaký kód, ktorý si všimol technický web ATH . Informácie sú súčasťou mapy stránok obchodu spoločnosti Apple a väčšine ľudí, ktorí stránku navštívia, by neboli zrejmé.



Boli odhalené aj podrobnosti o puzdrách na ochranu XS a XS Max. Nezdá sa, že by existovali informácie o ďalších špekulovaných produktoch. Medzi ne vraj patria nové Apple Watch, cenovo dostupný Macbook a nový iPad Pro.

jesy nelson harry potter

Dnes budú uvedené na trh tri nové modely (Obrázok: Ben Geskin / Twitter)

Zdá sa teda, že klebety boli pravdivé, dnes sa dočkáme troch nových telefónov.



iPhone XS bude veľmi podobný tomu minulému iPhone X . Veľkosť zariadenia, obrazovky a štýlu sa príliš nezmenili, ale očakáva sa zvýšenie výkonu.

Nový iPhone XS Max od Apple bude obsahovať 6,5-palcovú OLED obrazovku a ak sú zvesti správne, bude k dispozícii so vstavaným úložným priestorom až 512 GB.



george michael posledná fotka
Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Očakáva sa, že iPhone XR bude „rozpočtovou“ ponukou. Pravdepodobne bude stáť približne rovnako ako iPhone 8 urobil minulý rok. Hovorí sa, že obsahuje jeden fotoaparát a lacnejšiu LCD obrazovku ako modely OLED nájdené v iPhone X.

Ďalšie povesti naznačujú, že XR bude mať v niektorých regiónoch, ako je India a Čína, zásuvku pre dve SIM karty. Veľký počet ľudí v týchto krajinách používa dve čísla a podpora tejto funkcie by mohla pomôcť predajom v regiónoch, kde má Apple menší podiel na trhu.

Apple krátko na to odstránil kód zo svojej webovej stránky.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: