Apple Music prichádza do zariadení Amazon Echo vo Veľkej Británii – tu je návod, ako ju získať

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Predplatitelia Apple Music v Spojenom kráľovstve môžu prvýkrát počúvať hudbu na svojom účte prostredníctvom zariadení Amazon Echo, pretože Apple pokračuje v rozširovaní svojich služieb nad rámec vlastných fyzických produktov.



patsy kensit dnes ráno

Uvedenie na trh prichádza niekoľko týždňov po tom, čo bola funkcia zapnutá v USA, napriek tomu Apple Music byť konkurentom Vlastná Prime Music od Amazonu .



Ak chcete začať, budete musieť aktualizovať aplikáciu Alexa vo svojom smartfóne alebo Fire TV , povoľte zručnosť Apple Music a potom prepojte svoj účet Apple Music.



Po nastavení môžete pomocou inteligentného reproduktora Echo alebo diaľkového ovládača Fire TV požiadať Alexu, aby prehrala vaše obľúbené skladby, interpretov, zoznamy skladieb a albumy.

Stačí povedať: „Alexa, hraj dnešné hity na Apple Music“ alebo „Alexa, hraj Beats 1 na Apple Music.“

apríl láska ozubený robin hustý
Pretože hardvér Amazon Echo konkuruje Homepodu, nebude zahrnutý do tejto ponuky

Pretože hardvér Amazon Echo konkuruje Homepodu, nebude zahrnutý do tejto ponuky (Obrázok: Amazon)



Apple tradične zamkol svoje služby do produktov, ako sú iPhone a iPad, no nedávno ich začal sprístupňovať na konkurenčných platformách v snahe prilákať viac potenciálnych predplatiteľov.

Tento krok je poslednou dohodou medzi týmito dvoma spoločnosťami, ktoré sa dočkali produktov vrátane iPhonov, iPadov a Apple Watch sa predávajú na webových stránkach Amazonu prvýkrát v novembri.



Apple začína klásť väčší dôraz na aspekt služieb vo svojom podnikaní v dôsledku klesajúceho predaja iPhone.

tvár ostrova lásky dnes

Na rozdiel od 15-percentného poklesu predaja telefónov zaznamenaného v najnovších štvrťročných finančných výsledkoch zverejnených na začiatku roka, tržby spoločnosti Apple zo služieb, ktoré zahŕňajú produkty ako Apple Music a Apple Pay, vzrástli o 19 % na približne 8,3 miliardy libier. .

Výrobca iPhone nedávno oznámil, že Amazon Prime Video bude jedným z tvorcov obsahu dostupného v jeho rámci aktualizovaná TV aplikácia , zatiaľ čo samotná aplikácia bude k dispozícii na inteligentných televízoroch vyrobených spoločnosťami ako Samsung.

Najnovšie správy od Apple
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: