Ľudia, ktorí pravidelne masturbujú, sú podľa prieskumu skôr manažérmi

Veda

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak chcete vyniknúť vo svojej kariére, možno je čas na trochu sebalásky, ak sú výsledky nového prieskumu ničím iným.



phillip schofield john barrowman

The prieskum spoločnosti Univia odhalila, že ľudia, ktorí pravidelne masturbovať je pravdepodobnejšie, že budú manažérmi v práci.



V prieskume sa 1 012 ľudí pýtali na ich zvyky pri masturbácii, ako aj na ich prácu.



Výsledky odhalili, že ľudia, ktorí masturbujú aspoň raz týždenne, majú väčšiu šancu vyniknúť takmer vo všetkých smeroch na pracovisku.

Manažér v práci

ron atkinson veľký brat

Univia vysvetlila: S väčšou pravdepodobnosťou boli zamestnaní, s väčšou pravdepodobnosťou zastávali riadiace pozície a s väčšou pravdepodobnosťou zarábali vyššie platy.



Pri hlbšom skúmaní výsledkov vedci zistili, že zriedkaví masturbátori zarábajú priemerne 44 006 dolárov (35 876 ​​libier), zatiaľ čo tí, ktorí masturbujú raz týždenne, zarábajú v priemere 47 076 dolárov (38 381 libier).

Man City vs kanál Tottenham

Pravidelní masturbátori mali o 8 % vyššiu pravdepodobnosť, že požiadajú o zvýšenie platu.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Sexuálne príbehy

Zatiaľ čo dôvod tohto spojenia zostáva nejasný, vedci naznačujú, že masturbácia môže pomôcť zlepšiť vaše sebavedomie.

Vysvetlili: Nárast sebavedomia, ktorý predtým dokázala spôsobiť masturbácia, môže byť jedným z hlavných prispievateľov k vyšším platom, pretože požiadať svojho šéfa o zvýšenie platu si môže vyžadovať určitú dávku sebadôvery a odvahy.

Inými slovami, masturbácia môže korelovať so zvýšením sebavedomia, ktoré je potrebné na to, aby ste požiadali svojho nadriadeného, ​​aby zaplatil za to, čo si zaslúžite.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: