Práca z domu? Tu je návod, ako sa môžete pripojiť k internetu bez ohľadu na to, koľko vecí vaše deti streamujú

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Bojovať o šírku pásma s rodinou a zároveň sa pokúšať uskutočniť ten najdôležitejší videohovor môže mnohým spôsobiť frustráciu.



Teraz je však na dosah pomoc s novým balíkom Homeworker od TalkTalk.



Dodatočná optická linka, balík Homeworker od TalkTalk, poskytuje pokoj v duši, že bez ohľadu na to, koľko videí vaše deti vysielajú, vaša práca nebude ovplyvnená.



aká je najlepšia dojčenská výživa uk

Balíček Homeworker s cenou 26,95 GBP mesačne – pevne stanovená na 24 mesiacov – je vaša vlastná vyhradená širokopásmová linka, takže môžete bez prerušenia pokračovať vo svojej práci bez ohľadu na to, čo sa deje vo vašej domácnosti.

Balík superrýchlych vlákien, ktorý je k dispozícii každému, bez ohľadu na to, kto je jeho súčasným dodávateľom, sa ľahko nastavuje a poskytuje priemernú rýchlosť 67 Mb/s.

S nainštalovanou vyhradenou druhou širokopásmovou linkou ponúka balík širokopásmové pripojenie na podnikovej úrovni a podporu prostredníctvom call centra so sídlom v Spojenom kráľovstve, online živého chatu a online centra podpory, ktoré poskytuje pomoc sedem dní v týždni, 365 dní v roku.



Práca z domu sa za posledné mesiace stala novým štandardom, pričom milióny z nás vymenili svoje kancelárie za prácu na diaľku.

Mať vyhradené miesto na prácu zohráva veľkú úlohu pri dosahovaní vašej novej rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.



A prieskum* od poskytovateľa širokopásmového pripojenia TalkTalk zistil, že tí, ktorí majú vyhradený pracovný priestor, sa cítia pohodlnejšie a sústredenejšie ako v kancelárii.

Práca z domu samozrejme nie je bez nevýhod.

Vaše širokopásmové pripojenie by malo byť tiež osobné a určené na prácu. S cieľom pomôcť každému efektívnejšie pracovať z domu, TalkTalk spustil nový špeciálny balík Homeworker.

Je to vhodné pre rodinu

Získajte dostatočnú šírku pásma pre každého

Pokúšať sa pracovať, zatiaľ čo jeho tri deti streamovali najnovší film alebo hrali online hry, bola nočnou morou pre Charlesa, obchodného riaditeľa na mieste vyraďovania jadrových zariadení z prevádzky na severe Anglicka.

Ale nový balík Homeworker od TalkTalk znamená, že nikdy nemusí zmeškať kľúčové stretnutie alebo vidieť, že jeho spojenie sa preruší uprostred videokonferencie, pretože deti využívajú celú jeho šírku pásma.

Pred inštaláciou druhej linky Charles hovorí, že mal neustále problémy.

Vysvetľuje: V polovici dňa by som mal dôležité videohovory a všetko bolo pixelované, pretože sa všetci snažili niečo stiahnuť.

Pre Charlesa prišla posledná kvapka, keď mal dôležité stretnutie s vládnymi predstaviteľmi.

Hovorí: Všetky deti sa rozhodli, že toto je moment, kedy urobia všetko naraz a ja som sa nemohol spojiť. Bola to situácia pod vysokým tlakom a vďaka nej som si uvedomil, že potrebujem ďalšie pripojenie, aby som mohol pracovať na diaľku.

Špeciálny a hodnotný balík Homeworker od TalkTalk vyriešil všetky jeho problémy. Charles, ktorého zamestnávateľ platí dodatočnú linku, dodáva: Uľahčilo mi to prácu na diaľku – už sa nebojím, že sa videohovory prerušia alebo zamrznú.

A už neexistujú žiadne hádky o tom, kto je online a kto čo sťahuje!

  • Zavolajte na číslo 08009961447 alebo navštívte TalkTalk Homeworker aby ste sa dozvedeli viac

*Výskum: Štvoruholníkový prieskum 2 530 dospelých uskutočnený koncom septembra 2020. Platia zmluvné podmienky.

Pozri Tiež: