Elon Musk hovorí, že nákladné auto Tesla má 200 000 objednávok – napriek ponižujúcej štartovacej udalosti

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Elon Musk tvrdí, že jeho plne elektrický Cybertruck mal 200 000 objednávok – napriek katastrofálnemu uvedeniu na trh, klesajúcej cene akcií a žiadnej reklame.



Miliardár Tesla oznámil dňa Twitter dnes, že nový model už získal obrovské množstvo objednávok.



Svojim nasledovníkom v sobotu povedal: „Zatiaľ 146 000 objednávok Cybertruck, pričom 42 % si vybralo duálny, 41 % trojmotorový a 17 % jednomotorový motor“ a dodal: „bez reklamy a bez platených odporúčaní“.



Po tweetovaní ďalších aktualizácií o číslach objednávok dnes technický podnikateľ jednoducho tweetoval „200 000“.

Russell Watson Helen Watson

Množstvo objednávok môže byť prekvapením pre niektorých, ktorí sledovali štvrtkovú úvodnú prezentáciu – keď kovová guľa praskla okná vozidla v nacvičenej demonštrácii pevnosti, napriek tvrdeniam, že nákladné vozidlo je „ultratvrdé“ a „nepoškriabe ani nepretlačí“. '.

lekár Peter Capaldi

Generálny riaditeľ spoločnosti Tesla Elon Musk odhaľuje Cybertruck v TeslaDesign Studio v Hawthorne v Kalifornii.



K prasknutiu okenného skla došlo pri demonštrácii pevnosti skla.

Zábery z udalosti ukazujú, že Musk hľadá slová, keď loptička rozbitá loptou, ktorú hodí zamestnanec Tesly, rozbije okno.



Potom požiada demonštrátora, aby hodil loptu druhýkrát, čo má za následok rozbitie druhého okna.

Musk sa pokúsil zbaviť sa trápneho momentu a povedal publiku: „Možno to bolo príliš ťažké. Aspoň to neprešlo, to je plus“.

Elon Musk debutoval dlho očakávaným pickupom spoločnosti s názvom Cybertruck

mel b a geri halliwell

Počas štvrtkového veľmi očakávaného spustenia začala cena akcií výrobcu elektromobilov klesať a do piatkového rána spoločnosť stratila 6,4 % svojej hodnoty.

Časopis Forbes, ktorý uvádza Muska ako 41. najbohatšieho človeka na svete, uviedol, že jeho osobné imanie kleslo o 598 miliónov libier.

Analytici sa zdajú byť nad vozidlom roztrhaní, pričom niektorí uvedenie na trh chvália, zatiaľ čo iní pochybujú o masovej príťažlivosti futuristického dizajnu.

Tesla ponúkne Cybertruck v troch variantoch: jednomotorový pohon zadných kolies, dvojmotorový pohon všetkých kolies a trojmotorový pohon všetkých kolies.

najlacnejšie all inclusive dovolenky 2017


Cybertruck je k dispozícii na predobjednávku a začína na 30 700 USD; Zákazníci budú musieť vopred zaplatiť počiatočnú platbu vo výške 100 £, aby si jednu rezervovali.

Tesla plánuje začať s výrobou nákladného auta koncom roka 2021.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: