Pokémon GO odstráni PokéStops z múzea holokaustu a pamätníka v Hirošime, aby bol „rešpektujúci“ realitu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Japonský park pamätníka mieru v Hirošime bol zaplavený Pokémon GO hráčov, ktorí sa hrnú do oblasti, aby chytili a bojovali so svojimi Pokémonmi.



Stránka, ktorú tvorí množstvo pamätníkov, pamätníkov, múzeí a prednáškových sál, má viac ako 30 PokéStopov a 3 Poke telocvične, ktoré do oblasti priťahujú tisíce hráčov.



V reakcii na rastúci počet nechcených hráčov navštevujúcich pamätník mesto požiadalo Nintendo odstrániť atrakcie Pokémonov do 6. augusta, čo je výročie zverstiev z roku 1945.



Pokemon Go

Hráči mieria do parku nie preto, aby vzdali úctu, ale aby chytili Pokémonov (Obrázok: Mirropix)

Niantic, tvorcovia mobilnej hernej senzácie, sa zatiaľ nevyjadrili k tomu, či odstráni PokéStopy a telocvične z Hirošimy. Uznala však, že je potrebné, aby hra rešpektovala miesta v reálnom svete, s ktorými interaguje.

„Keď je niečo skutočne populárne, musíme nájsť najrešpektnejší spôsob, ako sa s tým vysporiadať, a uistiť sa, že každý hrá bezpečne a robí veci s rešpektom,“ povedal v rozhovore minulý týždeň riaditeľ marketingu pre spotrebiteľov.



„Spočiatku došlo k nejakému preťaženiu servera, na ktorom sme pracovali. Teraz sa pozeráme na funkcie v hre a ako ich vyladiť tak, aby bola príťažlivá pre fanúšikov, ale zároveň rešpektovala súkromné ​​inštitúcie, ktorých sa to týka.“

Pokemon Go zabuchol

Nintendo oficiálne odstránilo všetkých Pokémonov z pamätného múzea holokaustu vo Washingtone DC (Obrázok: google)



Osvienčim

Osvienčim navštívil Facebook a Twitter a požiadal návštevníkov, aby sa zdržali hrania na obľúbenej aplikácii Nintendo na svojich telefónoch (Obrázok: Getty)

Niantic už odstránil nechcené PokéStopy a telocvične z pamätného múzea holokaustu vo Washingtone DC.

Hovorca múzea Andrew Hollinger potvrdil, že jeho žiadosti adresovanej tvorcom hry bolo vyhovené.

Spoločnosť Niantic teraz zriadila an online formulár kde môžu konkrétne miesta požiadať o vylúčenie. Neexistuje žiadny časový plán, kedy Niantic posúdi odvolania, ale tvorcovia hry si jasne uvedomujú skutočný vplyv Pokémon GO.

Medzi ďalšie miesta, ktoré zakázali hru vo svojich priestoroch z dôvodu rešpektovania priestoru, patrí Osvienčim, ​​Arlingtonský národný cintorín vo Washingtone DC a pamätník Anzac v Sydney.

Rozprávanie Nový denník , minister pre záležitosti veteránov, ktorý pracuje v austrálskom Anzac Memorial, povedal:

Anzac Memorial je priestorom tichého a osobného rozjímania a pre hráčov Pokémonov nie je vhodné nechať sa „lákať“ dovnútra, aby chytali Pokémonov.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: