Videohra Wolfenstein z druhej svetovej vojny cenzuruje Hitlera v nemeckom traileri - odstránením fúzov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nemeckí hráči sú v záchvatoch smiechu po tom, čo tvorcovia novej hry Wolfenstein cenzurovali Hitlera - odstránením fúzov.



Vo futuristickej strieľačke z druhej svetovej vojny Hitler financuje a režíruje novú hru.



Ale v nemeckých upútavkách sa producenti Bethesda rozhodli odstrániť ochlpenie tváre nacistického vodcu v snahe obísť protinacistické zákony v krajine.



bude kováčsko-scientologická

V Nemecku sú od roku 1945 svastika a všetky ostatné nacistické symboly zakázané a hra podnikla vážne kroky, aby sa nedostala do rozporu so zákonom.

(Obrázok: Wolfenstein)

Hitler nie je ani uznávaný a ostatné postavy ho označujú ako 'Môj kancelár' alebo 'mein Kanzler', čo je priamy preklad 'Môj liečiteľ'.



Hákové kríže sú nahradené novým trojramenným symbolom.

Najzábavnejšou náhradou v hre je však hladko oholená tvár vráskavého Hitlera, ktorý je jeho menovcom vo všetkých fúzoch okrem chlpatých fúzov so zubnou kefkou.



556 význam anjelského čísla

V hre, ktorá vyšla začiatkom tohto mesiaca (október), Amerika podľahla nacistickej okupácii a hráči musia zhromaždiť odpor a oslobodiť USA.

(Obrázok: Wolfenstein)

Často sa používajú anglicky hovoriace verzie hitu hry Wolfenstein II: The New Colossus ako „mein fuhrer“, ale nemecké vydanie sa vyhýbalo temnej minulosti krajiny.

Hráči v Nemecku označili cenzúru za „trápnu“ a tvrdili, že výrobcovia pripravili používateľov o historicky presnú skúsenosť.

Jeden hráč, ktorý si neželal byť menovaný, povedal: „Pripravili nás o skvelý príbeh odstránením úžasného hlasového prejavu, anglického aj nemeckého, a jeho nahradením nekvalitným dabingom, ktorý mení príbeh na nezmyselný, povýšenecký. neporiadok.

'A potom mať tú drzosť, aby nám to ponúkol, mysliac si, že si tieto zjavné zmeny nevšimneme, to je cenzúra.'

hviezdne vojny ukazujú benidorm

(Obrázok: Wolfenstein)

Je pravdepodobné, že Bethesda pred cenzúrou svojej najnovšej nacistickej hry zváži náklady na porušenie nemeckých protinacistických zákonov – ktoré môžu jednotlivcom vyniesť až tri roky za mrežami a pokutu.

Hráč povedal: 'Mali mu dať na hlavu papierovú tašku s nápisom 'nie Hitler'.'

Ďalší dodal: „Vážne mu odstránili zasrané fúzy?

'Nenapadá ma ani nič, čo by som o tom mohol povedať, pretože je to smiešna zmena.'

Spoločnosť Bethesda, ktorá odstránila upútavku zobrazujúcu Hitlerovu tvár zo svojho nemeckého kanála YouTube, bola oslovená so žiadosťou o komentár.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: