Zverejnite svoj POO a táto spoločnosť zaoberajúca sa zdravím analyzuje vaše riziko určitých chorôb

Veda

Váš Horoskop Na Zajtra

Aký silný je váš imunitný systém? Nakoľko ste náchylní na niektoré choroby – napríklad cukrovku 2. typu?



Predtým ste možno museli ísť k praktickému lekárovi – alebo dokonca do nemocnice – aby ste našli odpovede na tieto druhy otázok. Jedna spoločnosť si však myslí, že vám to môže povedať zo vzorky DNA, ktorú odoberiete doma.



Všetko, čo musíte urobiť, je uverejniť svoje POO.



Atlas Biomed je spoločnosť zaoberajúca sa zdravotníckymi technológiami so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorú spoluzaložil Sergey Musienko, ktorý súhlasil s poskytnutím exkluzívneho rozhovoru o produkte spoločnosti NEWSAM Tech.

Atlas Biomed ponúka dve rôzne súpravy na domáce testovanie. Prvý sa nazýva test mikrobiómu a zahŕňa používateľov, ktorí posielajú vzorku svojej stolice na analýzu. Tím spoločnosti Atlas sa pozrie na baktérie prítomné vo vzorke a poskytne zdravotné informácie špecifické pre vás prostredníctvom zabezpečeného účtu, ku ktorému máte prístup na svojom počítači alebo tablete.

Druhá súprava je súprava DNA, ktorá vyžaduje, aby používatelia poskytli vzorku pľuvancov a povie vám, či vám hrozí určité dedičné ochorenie a aké zmeny životného štýlu môžete prijať, aby ste boli zdravší.



Súpravy sú k dispozícii pre kúpiť priamo od Atlas Biomed . Test DNA založený na pľuvaniach stojí 149 £, zatiaľ čo test mikrobiómu na stolici stojí 125 £.

Všetky výsledky sú dôverné a používatelia majú možnosť kedykoľvek odvolať svoj súhlas a nechať svoje záznamy zničiť.



Spoločnosť pôsobí v popredí zdravotníckych a medicínskych technológií a verí, že najlepším spôsobom, ako sa ľudia môžu stať zdravšími, je pochopiť, z čoho môžu byť chorí.

Príliš veľký dôraz sa kladie na reaktívnu starostlivosť. Keď ste chorý, choďte k lekárovi. Ale prečo sa o seba nepostaráme skôr, ako ochorieme? Povedal Musienko.

„Atlas Biomed dáva spotrebiteľom príležitosť predvídať oblasti, ktoré im môžu v budúcnosti spôsobiť zdravotné problémy, a v dôsledku toho si už teraz osvojiť zdravé návyky, ktoré im môžu pomôcť predchádzať.

Pokračoval: Ak môžeme ľuďom poskytnúť informácie o ich zdraví, môžu oveľa lepšie kontrolovať svoj životný štýl.

„Dúfame, že to nejakým spôsobom pomôže zmierniť tlak na britský systém zdravotnej starostlivosti a zabezpečiť zdravšiu populáciu.

Pozrite si celý rozhovor so Sergejom vyššie.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: