Zákazníci TalkTalk TV budú môcť čoskoro nahrávať živé televízne vysielanie zo svojich smartfónov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

YouView, televízna platforma, ktorá beží na set-top boxoch od TalkTalk a BT, má prejsť zásadným prepracovaním, vďaka ktorému bude oveľa dostupnejšia prostredníctvom mobilných zariadení.



Obsadenie ostrova lásky 2018

Používateľské rozhranie bolo úplne prepracované, aby kládlo väčší dôraz na obrázky a poskytovalo užitočné skratky, ktoré ľuďom pomôžu rýchlejšie nájsť programy, ktoré chcú sledovať.



K dispozícii je nový mini sprievodca, ktorý zaberá spodnú tretinu obrazovky a ponúka rýchly prístup k živým kanálom, aplikáciám na požiadanie, nahrávkam a nastaveniam.



Hlavná ponuka a knižnica nahrávok boli tiež upravené, takže používatelia môžu získať viac obsahu s menším počtom kliknutí.

Zákulisné zmeny znamenajú, že aplikácie ako BBC iPlayer sa načítajú rýchlejšie a navigácia medzi kanálmi bude plynulejšia.

Celá platforma YouView bola tiež presunutá do cloudu, takže YouView môže pridávať funkcie a vylepšovať funkcie v priebehu dní alebo týždňov, a nie mesiacov alebo rokov.



Podľa CTO spoločnosti Nicka Thextona to tiež spoločnosti umožní „rýchlo prijať vylepšenú technológiu mobilných zariadení a aplikácií“ a umožní „sledovanie vo viacerých miestnostiach v budúcnosti“.

Zákazníci TalkTalk TV dostanú aktualizáciu ako prví, a to od pondelka 28. novembra. Potrvá niekoľko mesiacov, kým sa sprístupní všetkým 1,3 miliónom zákazníkov.



Okrem aktualizácií YouView TalkTalk pridáva novú ponuku „MoreTV“, ktorá bude propagovať prémiový obsah dostupný prostredníctvom balíkov kanálov „Boost“ a obchodu TalkTalk TV Store.

Nová aplikácia TalkTalk TV Planner tiež umožní používateľom nastavovať pripomienky alebo nahrávať živé televízne vysielanie zo svojho mobilu – takže ak ste uviazli v práci a chystáte sa zmeškať program, môžete jednoducho stlačiť záznam a relácia bude čakať, keď ho dostanete. Domov.

„Spôsob, akým sledujeme televíziu, sa neustále vyvíja,“ povedal Aleks Habdank, výkonný riaditeľ TalkTalk TV.

Prepracovanie YourView

(Obrázok: TalkTalk)

„Naši zákazníci chcú teraz miešať a spájať obľúbené relácie na BBC a ITV; požičať si film každú chvíľu; Boxsety škatuľových hodiniek Netflix; alebo sa ponorte do ďalších kanálov Sky Sports, detských alebo zábavných kanálov.

„TalkTalk TV vám poskytuje prístup k celej škále najlepších televízorov na jednom mieste a ešte lepšie bez dlhej zmluvy. Je to televízia podľa vašich predstáv.“

TalkTalk uviedol, že bude priamo kontaktovať zákazníkov, aby ich informoval o tom, kedy sa uskutoční ich aktualizácia. Zákazníci sa jednoducho musia uistiť, že ich set top box je pripojený k internetu, aby aktualizácia prebehla automaticky cez noc.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: