Zákazníci Sky teraz môžu získať Netflix zadarmo – tu je návod

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Pre všetkých, ktorí už raz za to platia Sky predplatné a druhýkrát za Netflix ... práve bola zverejnená nová ponuka, ktorá mení hru.



Keďže teraz môžete získať svoje Sky a Netflix na jednom mieste na Sky Q len tak 25 libier mesačne - presne rovnakú cenu ako štandardné predplatné Sky Q.



víťaz celebrity Big Brother 2014

Nová ponuka 25 GBP mesačne znamená, že 8,99 GBP, ktoré zvyčajne platíte za svoj štandardný účet Netflix (HD), je teraz úplne zadarmo.



Po spustení dnes (18. októbra) na webovej stránke Sky, po skončení zľavovej akcie vám rovnaké kombinované predplatné vyjde o 9 £ viac, celkovo za 34 £ mesačne.

Dokonalý zážitok zo sledovania televízie

K dispozícii pre všetkých nových a existujúcich zákazníkov, ale iba na obmedzený čas, zahŕňa Sky Entertainment a Netflix Standard (HD).



ostrov lásky molly a tommy

Okrem toho, že Netflix kombinuje vaše mesačné platby, je teraz plne integrovaný na platforme Sky Q, takže nie je potrebné spúšťať samostatnú aplikáciu a nie je potrebné sa znova prihlasovať do služby Netflix, pretože môžete jednoducho prepojiť svoje existujúce účtu a profilov k vášmu novému predplatnému Sky Q.

Aj keď stále môžete sledovať Netflix ako zvyčajne v aplikácii, na rozdiel od štandardného Netflixu sa budete musieť zaregistrovať na celé 18-mesačné predplatné a zaplatiť počiatočnú 20 £ zriaďovací poplatok pre váš box Sky Q.



Ušetrite si 9 £ mesačne

Dohoda je dostupná pre všetkých nových aj existujúcich členov a časovo obmedzená ponuka zahŕňa prístup k Sky Entertainment s viac ako 1 000 predstaveniami, vrátane Sky Originals ako Černobyľ, Brassic, Catherine the Great a Temple, ako aj epických Netflix Originals ako Stranger. Things, Top Boy a The Crown.

Budete tiež môcť sledovať viac ako 500 boxov zo Sky vo vysokom rozlíšení, vrátane kriticky uznávaných Succession a Sharp Objects – práve včas na temnejšie noci a chladnú zimu.

Pozri Tiež: