Recenzia Yoshi’s Crafted World: Najnovšie dobrodružstvo Dinkyho dino roztopí vaše srdce

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Yoshi’s Crafted World je najnovšia hra, v ktorej hrá Mariov kamarát zo zeleného dinosaura Yoshi. The Nintendo Switch titul je dielom vývojárov Good-Feel, ktorí stáli aj za Kirbyho Epic Yarn na Wii , Wii U a 3DS, ako aj Yoshi's Woolly World pre Wii U .



Ako mená tých predošlých hry naznačujú, že grafika mala vzhľad pleteného textilu. Crafted World však používa iný prístup a stavia Yoshiho do veľmi zábavného a farebného sveta podobného papieru plného pohárov, lepenkových výrezov a domčekov.



Ako Yoshi musíte hľadať chýbajúce drahokamy z kameňa Sundream, ktorý na začiatku hry ukradli zloduchovia Baby Bowser a Kamek. Akonáhle si vyberiete svoju obľúbenú farbu Yoshi, môžete sa ponáhľať do sveta a získať späť poklady vo vnútri.



Nájdite chýbajúce kúsky kameňa Sundream

ppi nároky staršie ako 10 rokov

Hra sa hrá ako bočná rolovacia plošinovka so zvratom, pretože štruktúra úrovní sa môže meniť a otáčať. Zbieraním vajíčok – zvyčajne jedením nepriateľov – a ich strieľaním do scenérie si pozadie a popredie môžu vymeniť miesta a odhaliť ďalšie mince a skryté predmety. Každá fáza má v sebe niečo iné, vďaka čomu je všetko čerstvé.

Okrem toho, že hlavným cieľom je nájsť všetky drahokamy, budete zbierať veci ako smajlíky, červené mince a zdravie, ktoré zvyšujú vaše skóre na konci každej úrovne. Mnoho zberateľských predmetov je utajovaných dosť diabolsky, čo pridáva veľkú hodnotu pre prehrávanie. Viacnásobné skúmanie etáp vám však nikdy nepripadá ako fuška, a to vďaka obrovskému množstvu potešenia zo všetkej predvedenej roztomilosti.



Hru môžete hrať sami alebo v kooperácii s jedným Joy-Conom, pričom obaja zdieľate radosť zo zbierania všetkého na svete ako vlastný malý Yoshi.

Motív papiera a kartónu vytvára skvelý vzhľad



Rovnako ako vo Woolly World, Yoshiho psí priateľ Poochy je späť, aby na niektorých úrovniach pomáhal svojim šteniatkam Poochy. Mláďatá zohrávajú úlohu na druhej strane štádia.

Hra má krásny vzhľad s jasnou hravou grafikou, ktorá dopĺňa rozkošný tón a hrateľnosť. Ovládacie prvky sú tiež veľmi jednoduché a užívateľsky prívetivé.

The Switch kričí po novom diele Yoshiho dobrodružstiev a Crafted World sa na obrazovke tabletu hrá rovnako úžasne ako na televízore. Po prehratí väčšiny v handheldovom režime je spravodlivé povedať, že je to skvelý čas na dlhé cesty alebo na pár rýchlych prejdení sem a tam.

Niektoré zo zberateľských predmetov budú predstavovať výzvu

Je ťažké nezamilovať sa do Yoshiho a ja som sa počas celej cesty ocitol 'awwing'. Aj keď by vás na prvý pohľad mohlo napadnúť, že by sa to mohlo páčiť iba deťom, je to hra pre všetky vekové kategórie, ktorá je trochu výzvou, ak ste úplný začiatočník.

Fanúšikovia Yoshi to budú milovať, pretože je to všetko, čo by ste očakávali. Medzitým, tí, ktorí si ešte predtým nevzali toho biedneho dino, si to dostatočne rýchlo osvoja a možno sa budú čudovať, prečo nikdy nehrali predchádzajúce hry. Je to určite jeden do zbierky.

Platforma: Switch

Cena: 44,99 GBP

kupolový dom na predaj

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: